Galatasaray Sergio Ramos İçin Şartları Zorluyor!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Galatasaray Sergio Ramos İçin Şartları Zorluyor!

Gelecek sezona yıldız bir kadro kurmak isteyen Galatasaray'da yeni hedef Sergio Ramos! İşte haberin detayları...

Spor 9 Ağu 2023 11:19 0
Galatasaray Sergio Ramos İçin Şartları Zorluyor!

Galatasaray, Sergio Ramos’un transferi konusunda tekrar hamle yapmaya hazırlanıyor. Suudi Arabistan’dan gelen ciddi tekliflere rağmen, İspanyol savunma oyuncusunu kadrosuna katmak için çabalayan Sarı-Kırmızılılar, önemli bir avantajı elinde bulunduruyor.

Paris Saint-Germain ile yollarını ayırdıktan sonra Suudi Arabistan kulüpleriyle görüşmelere başlayan efsanevi İspanyol stoper Sergio Ramos, Galatasaray’ın transfer gündemini de meşgul ediyor.

Sergio Ramos’a, Amerikan Major League Soccer (MLS) kulüplerinin de ilgi gösterdiği belirtiliyor. Messi’nin transferi sonrasında MLS takımlarının da Ramos’a cazip teklifler sunduğu ifade ediliyor. 37 yaşındaki deneyimli oyuncunun Avrupa’da kalmayı tercih etmesi halinde, Galatasaray’ın en güçlü aday olduğu belirtiliyor.

Geçtiğimiz sezon PSG formasıyla 45 resmi maça çıkan ve ilk 11’in değişmez isimlerinden biri olan tecrübeli stoper, yaşına rağmen hala üstün fiziksel kondisyona sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Bu da Galatasaray’ı tercih etmesinin önemli bir sebebi olarak öne çıkıyor.

Sergio Ramos cephesinin, Galatasaray’ın teklifine olumlu yaklaştığı ifade ediliyor. Arap kulüplerinin sunduğu rakamla Galatasaray’ın teklifi arasında önemli bir fark olsa da, Ramos’un Avrupa’da kalmayı tercih etmesi durumunda Galatasaray formasını giyme olasılığının yüksek olduğu belirtiliyor.

Sarı-Kırmızılılar, olası bir Nelsson transferine karşı da önlem almak istiyor. Bu nedenle, 37 yaşındaki stoperin menajeriyle görüşmeler gerçekleştirildi. Galatasaray yönetimi, Ramos’a 1+1 yıllık bir kontrat önerdi ve Şampiyonlar Ligi heyecanını kullanarak transferi tamamlamayı amaçlıyor.

Kariyerinde birçok başarıya imza atmış olan 37 yaşındaki Sergio Ramos, son olarak Paris Saint-Germain formasını giydi. Ünlü stoper, Fransız ekibiyle 58 maça çıkarken 6 gol atıp, 1 asist yapma başarısı gösterdi. Real Madrid efsanesi olan Ramos, beyaz ve morlu formayla 671 maçta 101 gol atıp, 40 asist yaparak büyük bir miras bıraktı.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç