Galatasaray Roma'nın Türk Forvetine Gözünü Dikti!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Galatasaray Roma'nın Türk Forvetine Gözünü Dikti!

Galatasaray gelecek sezon kadrosunu şekillendirmeye devam ediyor! İşte Roma'nın yıldız forveti...

Spor 25 Haz 2023 20:14 0
Galatasaray Roma'nın Türk Forvetine Gözünü Dikti!

Süper Lig şampiyonu Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu öncesi forvet hattını güçlendirmek için en az bir takviye yapmayı planlıyor.

Sarı-kırmızılı takımın transfer gündemine Serie A’dan beklenmedik bir isim dahil oldu: Eldor Shomurodov. Spezia’da sadece 1 gol atabilen ve bonservisi AS Roma’da bulunan Özbekistan vatandaşı Shomurodov, transfer edilmesi durumunda yerli statüsünde forma giyebilecek. Bu da Galatasaray’ın yabancı kontenjanını başka bir mevkiide kullanabilme avantajı sağlayacak.

Milli Futbol Takımı’nda oynama uygunluğu bulunmayan 14 futbolcuya ek olarak, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan ve Türkmenistan vatandaşı olan en fazla 1 futbolcuyu kadrolarına katabilecek olan Galatasaray, bu kapsamda Eldor Shomurodov’u düşünüyor.

27 yaşındaki golcü futbolcunun piyasa değeri 6 milyon Euro olarak gösteriliyor. Galatasaray’ın, Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edeceği 2. Eleme Turu öncesinde Shomurodov’u transfer etmeyi hedeflediği belirtiliyor.

Eldor Shomurodov’un Galatasaray’a katılması durumunda, forvet hattında alternatiflerin artacağı ve takımın hücum gücünün daha da güçleneceği düşünülüyor. Galatasaray’ın bu transfer hamlesiyle Şampiyonlar Ligi’ndeki mücadelesinde daha etkili bir forvet hattına sahip olmayı hedeflediği ifade ediliyor.

Ancak transfer sürecinin henüz tamamlanmadığı ve resmi açıklamanın yapılmadığı da göz önünde bulundurulmalıdır. Galatasaray’ın Eldor Shomurodov’u kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürdüğü ve transferin gerçekleşmesi halinde resmi duyurunun yapılacağı beklenmektedir.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç