Galatasaray Rıdvan Yılmaz İçin Devrede!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Galatasaray Rıdvan Yılmaz İçin Devrede!

Devre arası transfer döneminde sol bek transferi yapmak isteyen Galatasaray, Beşiktaş'ın eski yıldızı Rıdvan Yılmaz için devreye girdi! İşte transferin detayları...

Spor 16 Ara 2023 0
Galatasaray Rıdvan Yılmaz İçin Devrede!

11 Ocak'ta başlayacak olan kış transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Galatasaray, ezeli rakibi Beşiktaş'ın eski yıldızını kadrosuna katmak için çalışmalara başladı. Aslan, ezeli rakibinin eski yıldızını kadrosuna katmak için harekete geçti.

Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasının son maçında deplasmanda konuk olduğu Kopenhag'a 0-1 mağlup olarak Devler Ligi'ne veda eden Galatasaray, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek. Sarı-kırmızılı ekibin Avrupa Ligi'ndeki rakibi pazartesi günü çekilecek kura ile belli olacak. Avrupa Ligi'nde şampiyonluğu hedefleyen Galatasaray, transfer çalışmalarına başladı.

Rıdvan Yılmaz yolcu"- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

11 Ocak'ta başlayacak olan kış transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Galatasaray, savunmaya takviye yapmaya karar verdi. Defans hattını güçlendirmeyi amaçlayan Galatasaray, ezeli rakibi Beşiktaş'ın eski yıldızına kancayı taktı.

Yaz transfer döneminde kiralık olarak takıma katılan İspanyol savunma oyuncusu Angelino ile kış transfer döneminde yolları ayırmayı hedefleyen sarı-kırmızılı takım, yeni sol bekini belirledi.

İspanyol savunma oyuncusu Angelino ile yolları ayırmaya hazırlanan Galatasaray, gözünü Beşiktaş'ın eski yıldızı Rıdvan Yılmaz'a dikti. Aslan, ezeli rakibinin eski yıldızını kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

2024 Avrupa Şampiyonası'nda A Milli Futbol Takım'ın aday kadrosunda olmak isteyen Rıdvan Yılmaz, sarı-kırmızılı ekibin yerli transfer listesinde öne çıkan isim oldu. 22 yaşındaki sol bek, geçen yıl yaz transfer döneminde 4 milyon euro karşılığında Beşiktaş'tan ayrılarak İskoç ekibi Glasgow Rangers ile sözleşme imzalamıştı.

Beşiktaş Rıdvan Yılmaz'ın transferi için Rangers ile görüşmelere başladı

Güncel piyasa değeri 4.5 milyon euro olan 22 yaşındaki savunma oyuncusu bu sezon İskoç ekibinde 10 maçta görev alarak 1 gole imza attı. Yıldız futbolcunun Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı öne sürüldü.

Sarı-kırmızılı ekibin yıldız savunma oyuncusunu bonservisiyle kadrosuna katması halinde Beşiktaş'ın bu transferden %20 bonus kazanacağı belirtildi. Bu transferde kısa süre içerisinde resmi adımların atılması bekleniyor.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç