Galatasaray Real Madrid'in Yıldızını Kadrosuna Katıyor!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Galatasaray Real Madrid'in Yıldızını Kadrosuna Katıyor!

Devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, Real Madrid'in yıldızını gözüne kestirdi! İşte transferin detayları...

Spor 10 Ara 2023 0
Galatasaray Real Madrid'in Yıldızını Kadrosuna Katıyor!

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı deplasmanda mağlup etmesinin ardından ikincilik koltuğuna düşen Galatasaray'da devre arası transfer döneminde şampiyonluk için hamleler yapacak.

Üç kulvarda yarışan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi, Trendyol Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda yola devam ediyor. Okan Buruk önderliğinde ortaya koyduğu performansla adeta rakiplerine boyun eğdiren Galatasaray, devre arasına kadar ligde hata yapmak istemiyor.

Lunin will start for Madrid despite Kepa arrival, says Ancelotti - Sportstar

Sezona tecrübeli isimlerle başlayan Galatasaray, yıldız transferlerle adından söz ettirmeyi başardı. Okan Buruk'un taleplerine göre transferlerini yapan Sarı-Kırmızılılar, Trendyol Süper Lig'de sadece bir kez yenilirken, ikincilik koltuğunda oturuyor.

Devre arasında da tecrübeli isimlere yönelecek olan Galatasaray, kadrosunda bulunan yaşlı isimlerin de yerine yeni oyuncular istiyor. Muslera'nın sık sık sakatlanmasının ardından tecrübeli eldivenin yerine bir isim ararken, istediği ismi İspanya'da buldu.

Andriy Lunin transfer speculation intensifies after Celtic reports

Real Madrid forması giyen genç kaleciye göz koyan Galatasaray, Ukraynalı kaleci Lunin için Madrid'le transfer görüşmelerine başlayacak. Real Madrid formasını neredeyse hiçbir karşılaşmada giyemeyen oyuncunun Madrid'den ayrılmaya sıcak baktığı iddia ediliyor. Galatasaray Muslera'nın yerine bir isim ararken Lunin, aday listesinin tepesinde yer alıyor. Cimbom bu transfer için girişimlerini hızlandıracak.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç