Galatasaray Ramos Transferini Sonlandırıyor!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Galatasaray Ramos Transferini Sonlandırıyor!

Takımını yıldız isimlerle dolduran Galatasaray'a bir yıldız daha geliyor! İşte Ramos transferi ve detaylar...

Spor 26 Ağu 2023 17:44 0
Galatasaray Ramos Transferini Sonlandırıyor!

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu’nun ilk maçında Molde’yi deplasmanda 3-2’lik galibiyetle geride bıraktı. Bu zaferin ardından tüm dikkatler transfer çalışmalarına çevrildi. Sarı-kırmızılı ekip, uzun süredir gündeminde olan Sergio Ramos transferinde önemli adımlar attı. Galatasaray, Devler Ligi’nde yer almanın eşiğinde olduğu bu dönemde İspanyol futbolcuyla yaptığı görüşmelerde son aşamaya geldi.

Galatasaray, transferde büyük bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Dünya çapında ünlü İspanyol stoper Sergio Ramos’un transferinde önemli bir ilerleme kaydedildi. PSG ile yollarını ayıran 37 yaşındaki futbolcu, talep ettiği ücrette indirime gitmeyi kabul ederek, dev transferde yeni bir aşamayı başlattı.

Sergio Ramos, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi gruplarına katılması durumunda teklifi yeniden değerlendireceğini belirtti. Yıllık ücret konusunda 5 milyon euroya kadar indiği ve anlaşmanın artık neredeyse kesinleştiği ifade ediliyor.

Başlangıçta yıllık 10 milyon eurodan başlayan pazarlıklar, bonuslarla birlikte, Galatasaray için ciddi bir indirime dönüştü. Hem sportif kazanım hem de reklam ile marka değeri göz önünde bulundurularak, savunma hattına takviye yapmayı planlayan sarı-kırmızılılar, bu hamlenin geniş etkisini göz önünde bulunduruyor.

Galatasaray’ın, Sergio Ramos’a yıllık 4 milyon eurodan 1+1 yıllık bir kontrat sunduğu ve taraflar arasındaki 1 milyon euroluk farkın kısa süre içinde kapanmasının beklendiği belirtiliyor. Maddi konularda anlaşmaya varılması halinde, İspanyol futbolcunun resmi sözleşme imzalamak üzere İstanbul’a davet edileceği öğrenildi.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç