Galatasaray İlk Transferini Bitiriyor!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Galatasaray İlk Transferini Bitiriyor!

Yeni sezonda şampiyonlar liginde mücadele edecek olan Galatasaray, kadrosunu güçlendirmeye başladı! İşte haberin detayları...

Spor 11 Haz 2024 0
Galatasaray İlk Transferini Bitiriyor!

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmayı hedefleyen Galatasaray, 79 milyon euroluk bombayı patlatmak için harekete geçti.

Yeni sezonda beşinci yıldıza ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, 79 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçti. Sarı-kırmızılı ekip, Arjantinli gol makinesini kadrosuna katmayı hedefliyor.

Geçtiğimiz sezon Okan Buruk yönetiminde elde ettiği 102 puan ile üst üste ikinci Süper Lig şampiyonluğunu yaşayan sarı-kırmızılı ekip, yeni sezonda da şampiyonluğa ulaşmayı hedefliyor. Gelecek sezon Devler Ligi'nde grup aşamasında mücadele edecek olan Galatasaray, 79 milyon euroluk gol makinesi için çalışmalara başladı.

Hücum hattına takviye için kolları sıvayan Galatasaray, İtalyan devi İnter'in Arjantinli yıldızı Joaquín Correa'ya gözünü dikti. Sarı-Kırmızılı ekibin, Arjantinli golcü oyuncunun transferi için girişimlere başladığı öne sürüldü.

Geçen sezon kiralık olarak Marsilya formasını terleten Arjantinli yıldız golcü, 19 karşılaşmada görev alırken skor katkısı sunamadı. Güncel piyasa değeri 6 milyon euro olan 29 yaşındaki on numara, futbol kariyeri boyunca 380 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 64 gol 40 asiste imza attı.

Bonservisi İnter'de bulunan yıldız oyuncu için bugüne dek 79 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç