Galatasaray hissesi şampiyonluğu fiyatlıyor GSRAY
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Galatasaray hissesi şampiyonluğu fiyatlıyor GSRAY

Borsada Galatasaray hissesi, şampiyonluğu fiyatlamaya devam ediyor. İşte gelen son dakika bilgileri ve hisse fiyatı.

Borsa 23 Nisan 2024 0
Galatasaray hissesi şampiyonluğu fiyatlıyor GSRAY

GSRAY hissesinde şampiyonluk primleniyor.

Borsada son günlerde Galatasaray hissesindeki yükseliş dikkatleri çekiyor. Gelen son dakika bilgilerine göre GSRAY kodu ile borsada işlem gören Galatasaray Sportif Sinai ve Ticaret Yatırımlar AŞ'nin hissesinde ciddi bir yüksleiş başladığı görülüyor.

Bundan bir ay önce 6,59 TL seviyesinden işlem gören hisse, 1 aylık süre içinde, hatta 2 haftalık süreç içinde ciddi bir yükseliş gösterdi ve yüzde 53 kazandırdı. Hissede şampiyonluk ihtimalinin güçlenmesinin prim yaptığı belirtiliyor.

FENERBAHÇE BERABERLİĞİ ÖNCESİ BİLE YÜKSELDİ

En yakın rakibi Fenerbahçe'nin 2 puan önünde olan Galatasaray, haftayı galibiyetle kapatıp puan farkını 5'e çıkardı. Bu maç sonrası dün sabah saatlerinde GSRAY hisessi yüzde 7'nin üzerinde prim yaptı ve günü dün yüzde 7.31'le kapattı.

Borsanın kapanması sonrası Fenerbahçe'nin maçı vardı. Fenerbahçe ise dün Sivas deplasmanından beraberlikle döndü ve puan farkı 4 oldu. Yarın ise Fenerbahçe maçının sonucu fiyatlanacak.

Geriye ise 5 maç kaldı. 5 karşılaşma sonunda Süper Lig şampiyonu belli olacak.

5 hafta kala şamppiyonluğun en güçlü adayı Galatasaray'ın hissesi şimdi 10.13 TL seviyesine kadar çıktı. İşte hissenin son 1 aylık yükseliş grafiği:

Sizce şampiyon kim olur? Fenerbahçe mi yoksa Galatasaray mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7 yatırım tavsiyesi değildir. Fişnans7 borsa ve hisseler hakkında herhangi bir yatırım tavsiyesi vermez.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç