Fuhuş Operasyonunda Aile Boyu Rezillik: Anne, Oğlu ve Gelini...
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Fuhuş Operasyonunda Aile Boyu Rezillik: Anne, Oğlu ve Gelini...

Ankara ve İzmir merkezli düzenlenen fuhuş operasyonunda çok sayıda kişi gözaltına alındı. Çetenin liderleri aynı aileden.

Haberler 29 Mart 2022 17:13 0
Fuhuş Operasyonunda Aile Boyu Rezillik: Anne, Oğlu ve Gelini...

Aile boyu fuhuş çetesine Ankara ve İzmir'de operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda 11 kişi yakalandı.


Son dakika haberi Ankara ile İzmir'den geldi. Gelen bilgilere göre Ankara Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Başsavcılıkla koordineli şekilde çalıştı ve fuhşa zorlama, teşvik, aracılık suçlarını işledikleri tespit edilen çeteyi inceleme altına aldı. Uzun süre devam eden teknik takip sonrası polis ekipleri harekete geçti ve suç örgütüne yönelik operasyon düzenlendi.


4 ay boyunca devam eden teknik ve fiziki takip sonrasında Ankara ve İzmir'de tespit edilen kişiler ile adreslere eş zamanlı şekilde operasyon düzenlendi ve 11 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonlarda 4'ü yabancı olmak üzere fuhuş yapmaya zorlanan 16 kadın çetenin elinden kurtarıldı.


LİDERLERİ ANNE , OĞUL VE GELİN


Gözaltına alınan örgütün liderlerinin aynı aileden anne, oğulları ve gelinleri olduğu öğrenilirken bu ailenin kadınları, il genelindeki günübirlik evlerde ve otellerde saatlik ya da gecelik olarak fuhşa zorladıkları tespit edildi. Evlerde yapılan aramalarda 120 bin lira ve 20 telefon hattı bulundu.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç