FTI iflas etti: Peki Meeting Point battı mı?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

FTI iflas etti: Peki Meeting Point battı mı?

Meeting Point battı mı? Şirket hakkında gelen son dakika açıklaması binlerce vatandaşı şok etti. İşte gelen açıklama.

İş Dünyası 3 Haz 2024 0
FTI iflas etti: Peki Meeting Point battı mı?

Son dakika: FTI iflas etti. Peki Meeting Point battı mı?

Avrupa'nın en büyük 3. tur operatörü olan ve Türkiye'ye de turist getiren FTI Group'tan son dakika haberi geldi. Gelen haberde FTI Grup'un iflas başvurusu yaptığı öğrenildi.

3 Haziran 2024 tarihinde Münih Yerel Mahkemesine başvuru yapan söz konusu şirket iflas ettiğini bildirdi. Gelen bilgilere göre daha sonra diğer grup şirketleri için de başvuruların yapılacağı bildirildi.

Konu ile ilgili yapılan açıklamada karmaık ve uzun bir yatırımcı süreci sonrası Nisan ayında Amerikalı finansal yatırım firması Certares liderliğinde kurulan konsorsiyum Avrupa'nın en büyük 3. tur operatörü FTI Group'un yüzde 100 hissesini şimdiki hissedarlardan sembolik şekilde 1 Euro karşılığında satın aldığını bildirdi.

Şimdi başlayan seyahatlerin planlandığı gibi tamamlanması için yoğun bir çalışma var. Henüz başlamayan seyahatlar 4 Haziran'dan sonra artık mümkün olmayacak ya da kısmen mümkün olacak.

Gelen son dakika açıklamasında MEeting Point'in de söz konusu şirket bünyesinde olduğu bildirildi. Ancak bu şirket hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Açıklamadan haberdar olmak için takipte kalın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç