Ford Yüksek Maaşla 4000 Personel Alımı Yapacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ford Yüksek Maaşla 4000 Personel Alımı Yapacak

Ford tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada yeni kurulacak fabrikaya 4 bin yeni personel alımı yapılacağına yer verildi.

KPSS'siz Personel Alımı 28 Haz 2022 15:53 0
Ford Yüksek Maaşla 4000 Personel Alımı Yapacak

Ford Türkiye'de yeni fabrika açıyor: 4 bin personel alımının yapılacağı fabrikanın maliyeti dudak uçuklattı.

Koç Holding geçen bir açıuklama yapmış ve Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na bildirilen haberde , ülkemizde bir batarya üretim tesisi açılacağına yer verilmişti. Koç Holding Amerikan Ford ve SK On ortaklığının imzasını taşıyan söz konsu projenin maliyeti bugün açıklandı. 

KAP'a geçen aylarda yapılan bildirim gündemde çok konuşulmuş ve Ford hisselerinde ciddi hareketliliğe neden olmuştu. KAP'a bildirilen haberde Koç grubunun Ford Motor Company ve SK On oırtaklığı ile Ankara'da batarya üretim fabrikası kurulacağına , bunun için niyet mektubu imzalandığına yer verildi.

Niyet mektubunun imzalanmasından sonra bugün bir son dakika açıklaması yapıldı. 

Gazeteci Emre Özpeynirci tarafından yapılan açıklamada Koç Holdin'in Amerikan Ford ve Güney Kore merkezli SK On ile ortaklık kuracağı ve fabrikanın bu ortaklık ile açılacağını söyledi. Proje ile ilgili detayları paylaşan Özpeynirci, yapılacak üretim tesisinin maliyetini de açıkladı. 

32.000.000.000 TL , KISA YAZIMI İLE 32 MİLYAR TL'YE YAPILACAK: İŞTE YAPILACAK YER

Projeye dair bilgilere baktığımızda Koç Holding'in Ford'un ortaklığında inşa edeceği batarya üretim fabrikası, Ankara''nın merkez Sincan İlçesi'nde kurulacak. 

Burada bulunan Başkent Organize Sanayi Bölgesi III. Etap sınırları içinde kurulacak fabrikada elektrikli araçlar için batarya üretimi yapılacak. Elektrikli Araçlar Ve Taşıtlar İçin Akü Hücresi Üretimi yapılacak söz konusu projenin yatırım bedeli ise 32 milyar TL olarak açıklandı.

4 BİN PERSONEL ALINACAK

Akümülatör ve şarj edilebilir pil ile batarya ve bunlara ait parçaların üretiminin yapılacağı fabrikada yılda 45 GWh’a ve 330 bin lityum iyon bataryaya kadar üretimler gerçekleştirilecek. Söz konusu proje şimdi başladı ve 2025 yılında ülkemizde faaliyet başlayacak.

Proje kapsamında 4 bin personelin işe alınacağı öğrenildi. Personel alımı ilanları yayınlandığında sayfamızda paylaşacağız. Haberdar olmak için finans7.com mobil uygulamasını aşağıdaki linklerden ücretsiz indirebilirsiniz.

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

İŞ İLANI SAYFASI

Ford'un personel alımları Linkedin sayfası üzerinden paylaşılıyor.

https://www.linkedin.com/company/ford-otosan/jobs/

FORD 3 ARACIN ÜRETİMİNİ DURDURMA KARARI ALDI

Ford tarafından yapılan açıklamada Focus, Mondeo ve Fiesta üretiminin duracağını bildirdi. Detaylara gitmek için TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç