FORD Tourneo Courier Modelinde Hep İndirim Yapıp Hem Kredi Veriyor!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

FORD Tourneo Courier Modelinde Hep İndirim Yapıp Hem Kredi Veriyor!

FORD Tourneo Courier modelinde yeni kampanyasını duyurdu! Açıklanan kampanyaya göre; almak isteyen müşterilere 200.000 TL'lik kredi imkanı sunuluyor! İşte haberin detayları...

Fiyat Listesi 3 Ara 2023 0
FORD Tourneo Courier Modelinde Hep İndirim Yapıp Hem Kredi Veriyor!

Türkiye’de yıl içinde sıfır kilometre otomobillerin fiyatlarında önemli bir artış kaydedildi. Gelinen süreçte ise otomobil satın almak zorlu bir iş haline geldi. Fiyat artış hızı kesilse de çok önemli rakamlar talep edilmeye devam ediliyor. Sıfır arabalarda farklı formülleri devreye sokanlar ise ihtiyaçlarını karşılayacak araçlara çok daha uygun fiyatlarla sahip olabiliyorlar.

BİNEK OTOMOBİLLER TERCİH EDİLMEYEBİLİYOR

Bütçe sorunu olanlar firmaların binek otomobil sınıfında yer alan standart modellerini tercih etmiyorlar. Özellikle de üst düzey markalarda bu araçların fiyatları 1,5 Milyon TL’ye dayandı. Bu kadar bütçesi olmayanlar ise araç ihtiyaçlarını karşılamak zorunda kalınca farklı formülleri devreye sokuyorlar. Bu formülleri uygulayarak hem sıfır araba sahibi olunuyor hem de çok daha düşük bütçelere bu başarılıyor.

New 2023 Ford Tourneo Courier EcoBoost | FIRST LOOK, Exterior, Interior &  Boot - YouTube

HAFİF TİCARİ ARAÇLAR ÖNE ÇIKTI!

Binek otomobiller yerine hafif ticari araçlar da seçilebiliyor. Bu araçlar ile günlük araç ihtiyaçlarını karşılamak mümkün olabiliyor. Üstelik bu arabalar aile arabası olmaya da gayet uygunlar. Bunu bir seçenek olarak düşünenler ise hem kaliteden taviz vermeyerek hem de uygun fiyat imkanını kullanarak Ford’un kapısını çalıyorlar.

FORD TOURNEO COURİER YIL SONU FIRSATI

Ford’un Türkiye’de en çok sattığı arabalardan olan Ford Tourneo Courrier yıl sonu için avantajlı bir maliyetle satılıyor. Ford kalitesi üretilen bu hafif ticari araç için firma tarafından 716.400 TL’lik yıl sonu fiyatı açıklandı. Kategorisinde çok iyi bir araç olan Ford Tourneo Courrier için kredi kullanmak da mümkün oluyor.

Elektrikli Ford E-Tourneo Courier Ortaya Çıktı! İşte Özellikleri ve Fiyatı  - Tamindir

200.000 TL kredi desteği alınması durumunda müşteriler Ford Tourneo Courrier için sadece peşinat olarak 516.400 TL ödeme yapıyorlar. Kalan tutar ise banka kredisi ile ödeniyor. 200.000 TL de banka ile yapılacak anlaşmaya göre 3 yılda taksitler halinde ödenebiliyor.

Tüm taşıt kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç