Ford Focuz, Mondeo ve Fiesta Yollara Veda Ediyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ford Focuz, Mondeo ve Fiesta Yollara Veda Ediyor

Son dakika haberi: Ford tarafından yapılan son dakika açıklamasında Focus'un 2025 yılında yollara veda edeceğine yer verildi.

Taşıt 23 Haz 2022 14:42 5
Ford Focuz, Mondeo ve Fiesta Yollara Veda Ediyor

Bir devrin sonu: Ford Focus yollara veda ediyor. 

Bundan 24 yıl önce ilk defa piyasaya sunulan ve sunulduktan sonra yılın otomobili seçilen Ford Focus , piyasasdan çekilme kararı aldı. 

Yenilenen versiyonu ile geçen günlerde Türkiye'ye satışa sunulan Ford Focus, 2025 yılında yollara veda edecek. Konu ile ilgili yapılan son dakika açıklamasında Ford Focus'un üretğiminin duradağına yer verildi. 

İÇTEN YANMALI MODELLERİN ÜRETİMİ DURACAK

Bundan birkaç ay önce yeni elektrikli otomobil serisini duyuran Ford, Mondeo, Focus ve Fiesta adlı modellerin üretiminin durdurulacağını söyledi.

Konu ile ilgili yapılan yeni açıklamada Ford Focus'un üretiminin sonlandırılacağına , bunun tarihinin ise 2025 yılında olacağına yer verildi. 

Focus'un piyasadan çekilmesinin ardından sırada Mondeo ile Fiesta'nın piyasadan kaldırılması kararı gelecek. 

ZATEN ALAMIYORDUK

Konu ile ilgili Finans7.com'a açıklamada bulunan bir vatandaş, "Son günlerde gelen zamlardan sonra zaten Focus alamayacak duruma gelmiştik. Ford'un en güzel arabasıydı. Yerine üretilecek elektrikli aracı büyük bir merakla bekliyoruz." dedi. 

FİYATI NE KADAR?

Ford'un sedan ve hatchback ile station wagon gövde ile Türkiye'de satılan segmentleri TrendX, Titanium, Active, ST Line donanım seviyeleri de gelecek.

Yeni Focus, 587 bin 500 TL seviyesinden satılacak.

TAŞITTA FAİZ İNDİRİMİ BEKLENİYOR

Taşıt kredilerinde yakın zamanda bir faiz indiriminin beklendiği , yeni ve güçlü bir ekonomiş paketinin gündemde olduğu açıklandı. Detayları için TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (5)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Ford focus tur o focuz olsa duramazsin
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Geçen sene araba alayım diye eminevime yazıldım 120-130tlye 2016-17 model Clio alabiliyordum.. Ağustos ayinda nasip olurda 170bin TL verecek Eminevim ama ben anca 2005-2006model zar zor alabilecem. Cidden refah seviyemiz o kadar düştü ki arkadaşlarımla sohbet etmek için bir yere gitmeye korkar olduk.. 2 sene bile olmadı Clio egealarin sıfır fiyatları 130bindi.. şimdi sıfır egea alsam 400bin TL falandır kesin hatta arka camları manueldir belkide...
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Eyvah! Eyvah! Şimdi arabasız ne yapacağız!
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Türkiye'de araba almak artık hayal oldu artık ilgimizi cekmiyor arba
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
focus alacak gücü olmayan vatandaş elektrikli arabayi merak ediyomuş :)