Flaş: Yeni Harry Potter Filmi Geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Flaş: Yeni Harry Potter Filmi Geliyor

Kitapları milyonlarca satan, filmleri gişe rekorları kıran Harry Potter serisinin devam filmi geliyor.

Kültür Sanat 8 Kasım 2022 10:51 1
Flaş: Yeni Harry Potter Filmi Geliyor

Son dakika : Yeni bir Harry Potter filmi çekilecek.

En son 2011 senesinde çekilen Harry Potter film serisine bir yenisi daha ekleniyor. Gelen son dakika bilgileirne göre devam filmlerinin yola çıktığı öğrenildi. Harry Potter hayranlarını sevindirecek son dakika açıklamasında önümüzdeki günlerde anlaşma sağlanması durumunda yeni bir Harry Potter filmi serisinin geleceği öğrenildi.

Konu ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulunan Warner Bros. Discovery'nin CEO’su David Zaslav, efsane Harry Potter kitap serisinin İngiliz yazarı J.K. Rowling’le anlaşabilmeleri durumunda yeni bir film serisinin geleceğini söyledi.

Zaslav yaptığı son dakika açıklamasında konu ile ilgili ,"13 yıldır bir Süpermen filmimiz olmadı. 15 yıldır bir Harry Potter filmi yapmadık. DC filmleri ve Harry Potter filmleri, son 25 yılda Warner Bros. Motion Pictures'ın kârının çoğunu sağladı. Bu yüzden devam filmlerine odaklanacağız. J.K. ile Harry Potter’ın ilerleyişi üzerine bir şeyler yapıp yapamayacağımızı görmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

13 senedir sir Süpermen filmi olmadığını 15 senedir birt Harry Potter filmi yapmadıklaırnı söyleyerek sözlerini sürdüren Zaslav, "13 yıldır bir Süpermen filmimiz olmadı. 15 yıldır bir Harry Potter filmi yapmadık. DC filmleri ve Harry Potter filmleri, son 25 yılda Warner Bros. Motion Pictures'ın kârının çoğunu sağladı. Bu yüzden devam filmlerine odaklanacağız. J.K. ile Harry Potter’ın ilerleyişi üzerine bir şeyler yapıp yapamayacağımızı görmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Görüşmelerin devam ettiği ve önümüzdeki günlerde konu ile ilgili karaırn veirlmesi bekleniyor.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
bence yalan asadfgrwhtujıopoıuytrewpkjhytrewjnhgfds