Flaş: Sosyal medyadan para kazananlara çok sıkı denetim geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Flaş: Sosyal medyadan para kazananlara çok sıkı denetim geliyor

Sosyal medya üzerinden para kazananları ilgilendiren açıklama geldi. Açıklamada çok ciddi denetimler yapılacağı bildirildi.

Finans Magazin 4 Ara 2023 0
Flaş: Sosyal medyadan para kazananlara çok sıkı denetim geliyor

Son dakika: Sosyal medyadan para kazanan herkesi ilgilendiren açıklama geldi.

Sosyal medya üzerinden yaptığı satışlar, yaptığı canlı yayınlar ve diğer faaliyetleri üzerindne para kazananları ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada kazançların vergilendirilmesi ve takibinin tam şekilde yapılması adına harekete geçildiği öğrenildi.

Sosyal medya üzerindeki kazançların vergilendirilip vergilendirilmediğinin artık daha sıkı denetleneceğini söyleyen Candaş Tolga Işık, Emniyet, Maliye ve Yargı'nın bir arada daha etkin şekilde çalışacağı yapının kuruılduğunu, hatta MASAK'ın İstanbul'da özel bir merkez açacağı bildirildi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Candaş Tolga Işık, konu ile ilgili gelen son dakika bilgilerini şu şekilde aktardı:

Sosyal medya üzerinden para kazanan herkesin kazancını vergilendirip vergilendirmediği artık çok daha sıkı denetlenecek. Emniyet, Maliye ve Yargı'nın bir arada daha etkin çalıştığı bir yapı kuruldu. Hatta size bir haber vereyim: MASAK, İstanbul'da özel bir merkez açıyor.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç