Flaş Kulis İddiası: 2-3 Bakan Daha Değişebilir
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Flaş Kulis İddiası: 2-3 Bakan Daha Değişebilir

Balbay yaptığı son dakika açıklamasında bir baskın seçim beklediğini, kabinede de değişiklik konusunun kulislerde konuşulduğunu söyledi.

Yaşam 26 Mart 2022 22:49 0
Flaş Kulis İddiası: 2-3 Bakan Daha Değişebilir

Kabinede yeni değişiklik iddiası: Kulislerde konuşulan 2 bakanın değişeceği konusu.


Gazeteci Mustafa Balbay, bugün kaleme aldığı yazısında AK Parti ve MHP oyları ile kabul edilen seçim kanununa ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Yeni seçim sistemi hakkında konuşan Balbay, erken seçimden önce baskın seçim beklediğini söyledi. Balbay, olası bir erken seçimin 6 ay önce duyurulduğunu, halkın buna hazırlandığını söyledi. Ama baskın seçimde ise 45 gün sonra seçim yapılıyor. Balbay, baskın seçim olasılığını daha olabilir gördüğünü, daha önde gördüğünü söyledi.


Erden seçim meselesinin kulislerde konuşulduğunu söyleyerek sözlerini sürdüren Balbay, erken seçimin yanı sıra kabinede bazı bakanların da değiştirilebileceğini söylerine ekledi. Bu tür bilgilerin kulislerde son dönemlerde daha fazla konuşulmaya başlandığını söyleyen Balbay, Ankara'da Tarım Bakanı Pakdemirli'nin değişmesinin ardından Sırada başka bakanlar var mı? sorusunun gündeme geldiğini söyledi. Bu konuşmalar geçerken Balbay, Spor ile Sağlık Bakanı'nın da görevden alınabileceğini söyledi. Bu iki ismin yanı sıra Kültür ve Turizm Bakanı'nın da ayrılabileceğini iddia etti.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç