Flaş İddia: Taner Tolga Tarlacı Cezaevinde İntihar Etti (Neden Hapse Girdi?)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Flaş İddia: Taner Tolga Tarlacı Cezaevinde İntihar Etti (Neden Hapse Girdi?)

Son dakika haberi: Survivor'daki davranışları ile ünlenen Taner Tolga Tarlacı'nın cezaevinde intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi.

3.Sayfa 26 Ekim 2022 14:17 0
Flaş İddia: Taner Tolga Tarlacı Cezaevinde İntihar Etti (Neden Hapse Girdi?)

Taner Tolga Tarlacı intihar etti iddiası.

2011 yılında Survivor yarışmasına katılan Taner Tolga Tarlacı isimli kişi, burada kendine has hareketleri, sözleir ile kısa sürede tanındı. Daha sonra sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalar ile gündem olan Taner Tolga Tarlacı, hakkında devam eden davalar nedeniyle Türkiye'den kaçmış ve Güney Kıbrıs'a yerleşmişti.

Burada sosyal medya üzerinde yayınlar yapan ve Türkiye'den on binlerce takipçisi olan Taner Tolga Tarlacı, TV8 'in patronu Acun Ilıcalı'ya canlı yayında küfürler etmişti. Bu sözleir sonrası hakkında dava açılan ve hapis cezası verilen Taner Tolga Tarlacı, Güney Kıbrıs'taydı. Bu nedenle cezaevine girmedi. Ancak burada işlediği gasp suçundan dolayı Tarlacı , ülke polisleri tarafındna yakalanarak cezaevine atıldı. 

Cezaevinde de rahat durmadığı bildirilen Taner Tolga Tarlacı'nın bileklerini keserek intihar ettiği iddia edildi. Söz konusu iddiada Tarlacı'nın bileklerini kestiği ve yerede kanlar içinde olduğu bildirildi. Gardiyanların ilk müdahalesini yaptığı ve hastaneye kaldırdığı Tarlacı'nın son anda kurtarıldığı öğrenildi.

2 gün hastanede tedavi gören Taner Tolga Tarlacı'nın müşahade sonrası cezaeivndeki hücresine yeniden konulduğu bildirildi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç