Flaş iddia: Sinan Oğan'a bakanlık kulisi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Flaş iddia: Sinan Oğan'a bakanlık kulisi

Son dakika haberi: Sinan Oğan'a yeni kabinede bakanlık verilebileceği iddia edildi. İşte gelen son dakika açıklaması.

Siyaset 30 Mayıs 2023 08:52 0
Flaş iddia: Sinan Oğan'a bakanlık kulisi

Flaş iddia: Sinan Oğan'a bakanlık verilebilir.

İki gazetenin son dakika olarak aktardığı iddiaya göre ATA İttifakının Cumhurbaşkanı adayı olan ve ikinci turda Cumhur İttifakından yana desteğini açıklayan Sinan Oğan'a bakanlık verilebileceği iddia edildi. Hükümete yakınlığı ile bilinen Türkiye Gazetesi'nin ve Ekonomim Gazetesi'nin ortaya atıldığı iddiada yeni kabinede Sinan Oğan'a görev verilebileceği iddia edildi. Söz konusu iddiada, "Kulislerde, ATA İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olan ve ikinci turda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a desteğini açıklayan Sinan Oğan’ın da kabinede görev alabileceği dile getiriliyor" denildi.

Sinan Oğan, 14 Mart 1969 tarihinde Azerbaycanlı bir ailenin çocuğu olarak Iğdır'ın Melekli beldesinde doğdu

 Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümü mezunu olup aynı üniversitede 1992 yılında mali hukuk ve bankacılık alanında Azerbaycan'da Ekonomik ve Mali Sektörün Yapısal Analizi başlıklı tez ile yüksek lisans çalışmasını tamamladı.

2011 Türkiye genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden Iğdır milletvekili seçildi. 26 Ağustos 2015 tarihinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden ihraç edildi. Bunun ardından açtığı davayı kazanarak 2 Kasım 2015 tarihinde ihraç edildiği MHP'ye geri döndü.

10 Mart 2017 tarihinde Balıkesir milletvekili İsmail Ok, Kayseri milletvekili Yusuf Halaçoğlu ve Isparta milletvekili Nuri Okutan ile birlikte MHP'den tekrar ihraç edildi.

Evli ve 2 çocuk babasıdır. İleri düzeyde Rusça ve akademik düzeyde İngilizce bilmektedir.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç