Flaş İddia: Sedat Peker'den Yeni Video Geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Flaş İddia: Sedat Peker'den Yeni Video Geliyor

Suç örgütü elebaşı Sedat Peker hakkında bir son dakika haberi geldi. Gelen bilgide Peker'in yeni videosunu hazırladığına yer verildi.

Son Dakika 3 Mayıs 2022 09:00 0
Flaş İddia: Sedat Peker'den Yeni Video Geliyor

Son dakika : Sedat Peker ile ilgili flaş iddia geldi.

Organize suç örgütü lideri olmaktan dolayı hüküm giyen, ancak şu anda yurt dışında olan ve bir dönem yayınladığı videolar ile adından çokça bahsettiren Sedat Peker ile ilgili bir son dakika  iddiası ortaya atıldı. Gazeteci Timur Soykan yaptığı son dakika açıklamasında Peker'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili bir video çektiğini sööyledi. Soykan yaptığı açıklamada Peker'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir helalleşme videosundan bahsettiği ancak hala bu videoyu yayınlamadığını söyledi ve “Helalleşme videosunun çekildiğinden en ufak bir şüphem yok. Veya diğer videolar, kendisinin yapacağı açıklamalar ile ilgili videoları güvendiği noktalara kesinlikle göndermiştir” ifadelerini kullanarak videonun çekildiğini söyledi.

 

Alaattin Çakıcı'nın cezaevinden çıkarılması ile Sedat Peker'in tasfiye edilmeye çalışdığını söyleyen Soykan, Peker'in balkanlarda bir süre rahat bir hayat yaşadığını söyledi. 

 

Bir dönem Youtube kanalı üzerinden videolar paylaşan Sedat Peker, bu videolarında skandal iddialarda bulunmuştu. Birçok isim hakkında konuşan Peker'in bu iddiaları hükümet tarafından yalanlandı. Su örgütü lideri olmatan hakkında soruşturma başlatılan ve hüküm giyen Peker'in son olarak Birleşik Arap Emirliklerinde olduğu bildirilmişti.

 

"YENİ VİDEOYU ÇEKTİ"

Sedat Peker , yayınladığı son videosunda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir helalleşme videosu çekeceğini söylemişti. Soykan yaptığı son dakika açıklamasında Peker'in bu videoyu çektiğini söyleyerek,  “Helalleşme videosunun çekildiğinden en ufak bir şüphem yok. Veya diğer videolar, kendisinin yapacağı açıklamalar ile ilgili videoları güvendiği noktalara kesinlikle göndermiştir” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Iddia-Sedat-Peker-Erdogan-la-helallesme-videosu-cekti/264026

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç