Flaş İddia: 'Mitinge Katılana 250 TL Alış Veriş Çeki'
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Flaş İddia: 'Mitinge Katılana 250 TL Alış Veriş Çeki'

Son dakika haberi: İddiaların sahibi Saadet Partisi İl Başkanı. Söz konusu iddiada mitinge katılana 250 liralık market fişi verildiği açıklandı.

Market İndirim Katalogları 11 Eylül 2022 14:07 0
Flaş İddia: 'Mitinge Katılana 250 TL Alış Veriş Çeki'

Flaş iddia: Mitinge gelene 250 liralık alış veriş çeki verilecek.

Saadet Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Niyazi Yanmaz bir son dakika açıklamasında bulundu. Sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Yanmaz, flaş bir iddiayı ortaya attı. Söz konusu İddiasını sosyal medya hesabından “SKANDAL..!!!” başlığı ile duyuran Yanmaz,  “Recep Tayyip Erdoğan Bey 15 Eylül'de Şanlıurfa'ya gelecek. Kalabalık olmak, adam toplamak lazım. Kimse kendiliğinden gelmiyor. O zaman 250 TL'lik market kartı dağıtarak gelmelerini sağlıyorlar. Ne duruma düştü devri iktidar?” ifadelerini kullandı.

21. Dönem Saadet Partisi Milletvekilliği de yapmış olan Niyazi Yanmaz, AK Parti'nin Eyyübiye İlçe Başkanlığı önünde uzun bir kuyruk olduğunu gördüğünü , daha sonra bunun nedenini araştırdığını, ve öğrendiğini söyledi. Yanmaz açıklamasında 15 Eylül tarihinde Şanlıurfa'da yapılacak mitingle ilgisi olduğunu söyledi ve “Arkadaşlarımızın yaptığı araştırmaya göre ilçe binasına sadece kadınları çağırmışlar. Burada ismi yazılan kadınlara ‘Miting alanında şu hanımı görüp, 250 TL'lik çekini alacaksın' diyorlar. Her mahalle için değişik görevliler belirlenmiş. İsimleri yazılı kadınlar kendilerine adı verilen görevliyi miting alanında bulup çekini alacakmış. Arkadaşlarımız, Eyyübiye İlçe Başkanlığı önündeki kuyruğu çekince kalabalığı hemen dağıtmışlar.” dedi.

Yanmaz sözlerini şu şekilde sürdürdü: “O zaman binlerce kişi kendisini karşılamak için yarışırdı. Adeta yer-gök insan dolardı.  İnsanlar, koşarak, arzularıyla gidiyorlardı. Hatta, o zaman Necmettin Erbakan Hocamızı getirdiğimizde, Şanlıurfa'da o kadar çok seveni olmasına karşın biz o kalabalığı toplamamıştık. Yapılan hatalar AKP'yi yolun sonuna getirdi.”

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç