Flaş İddia: Kabine Değişikliği İçin Tarih Verdi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Flaş İddia: Kabine Değişikliği İçin Tarih Verdi

Son dakika haberi: Kabine değişikliği ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Öte yandan erken seçim iddiası da gündeme geldi.

Son Dakika 20 Mayıs 2022 14:10 0
Flaş İddia: Kabine Değişikliği İçin Tarih Verdi

Son dakika : Kabinede büyük değişiklik iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Ankara kulislerinde son günlerde hareketli günler yaşanıyor. Edinilen son dakika bilgilerine göre birçok bakanın görevden alınacağı ve yeni atamaların yapılacağı iddia edildi. Kısa Dalga'dan Mahmut Aydın'ın aldığı son dakika bilgilerine göre ek gösterge, asgari ücret zammı, öğrenci affı meselesi ve emekli ile memur maaş zamları bir baskın seçim habercisi olarka tanımlandı.

KASIM'DA ERKEN SEÇİM İDDİASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Bahçeli, seçimlerin zamanında, 2023 Haziran'da yapılacağını söyledi. Ancak Aydın, son günlerde açıklanan müjdelerin seçim habercisi olduğunu söyledi. İddiada, bazı AK Partili vekillerinin de koşulların uygun olması durumunda Kasım ayında erken seçime gidilebileceğini söyledi. 

EN AZ YÜZDE 51 OY

Kulislerde konuşulanlara göre AK Partili vekilleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeniden yüzde 51 oy ile Cumhurbaşkanı olacağına inanıyor. 

BAHANE

AK Partili vekiller, muhalefet partilerinin son günlerdeki seçim güvenliği açıklamalarının, seçim kaybetmeye bahane olarak ürettiğini söylüyor. 

BÜROKRASİDE DEĞİŞİKLİKLER

Son günlerde bürokrasilerde değişiklikler olması, kamuda atamalar ve görevden almaların gelmesi, valilerin değişmesinin de erken seçim habercisi olduğu iddia edildi. 

KABİNE DEĞİŞİKLİĞİ TEMMUZ'DA

Temmuz ayının ortasında TBMM tatile girecek. Tatil ile birlikte kabinede ciddi bir değişikliğin planlandığına yer verildi. Değişecek kabinenin seçim kabinesi olacağına yer verildi.

İKİ BAKAN HARİÇ 

İddialara göre İçişleri Bakanı ile Adalet Bakanı haricindeki bakanların değişeceği belirtildi. Başta Sağlık Bakanı Fahrettin Koca olmak üzere bazı bakanların görevden affını istediği, bu isimlerin yerine eski isimlerden atamaların yapılacağı iddia edildi.

Cumhurbaşkanlığı seçim anket: Seçim 2. tura kalırsa kim kazanır? ANKET SONUCU İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç