Flaş İddia: Gençlere ÖTV'siz Araba Müjdesi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Flaş İddia: Gençlere ÖTV'siz Araba Müjdesi

Vatandaşlara ÖTV'siz taşıt ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Flaş açıklamada gençlere ÖTV'siz araba verileceği iddia edildi.

Taşıt 5 Ekim 2022 14:21 2
Flaş İddia: Gençlere ÖTV'siz Araba Müjdesi

İlk defa araba alacaklara ÖTV'siz araba iddiası.

Ünlü analist Serkan ÇElik yaptığı son dakika açıklamasında ilk defa arabasını alacaklara ÖTV'siz araba verileceğini, 5 yıl satmama şartının olacağını iddia etti. 

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Çelik, "İlk defa araba alacaklara , 5 yıl satmamak kaydı ile ötv'siz araç alma imkanı geliyor." ifadelerini kullandı.

NE ZAMAN?

Bir takipçisinin 'Ne Zaman ?' sorusuna "Bu hafta bekle bence" şeklinde cevap verdi ve bunun bir duyum olduğunu söyledi. Sizce bu kampanya nasıl olur? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

EMRE ÖZPEYNİRCİ'DEN AÇIKLAMA

Otomotiv dünyasına ilişkin yaptığı açıklamalar, verdiği bilgiler ve yaptığı değerlendirmelerle adından çokça bahsettiren Emre Özpeynirci, bu açıklama hakkında "Tamamen uydurma, sormayın" dedi ve şu şekilde değerlendirmede bulundu:

"Keşke olsa ama mümkün değil çünkü ciddi şekilde suistimale açık. Her evde ilk aracını alacak birisi mutlaka vardir :) Satılan araçların yaklaşık %70’i bu kanaldan satılır, devlet de ciddi vergi kaybı yaşar. Bu bütçe açıklarıyla sizce mümkün mü"

ÖTV ÜZERİNDE ÇALIŞMALAR VAR

Hükümetten gelen son açıklamalarda , yakın zamanda taşıtta bir kampanya, kredi indiriminin geleceğine yer verildi. Özellikle bu ay sonunda banttan inecek ve 2023 yılındna itibarne satışları başlayacak TOGG için yurt içinde bir kampanya başlatılacağı bilgisi var.

ÖTV'siz taşıt açıklaması geldiğinde bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

ÖTV'SİZ ARABA NE KADAR?

ÖTVsiz araba ne kadar olacak? >>> ÖTV'siz araçların fiyat listesi için TIKLAYIN

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Gencer bunun lastiğini bile alamaz
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Yeni yıla zam yapmasınlar da millet tofaşa binmeye razı milleti sömürmeyin yeter