Flaş İddia: Berat Albayrak Siyasete Dönüyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Flaş İddia: Berat Albayrak Siyasete Dönüyor

Hazine ve MAliye eski Bakanı Berat Albayrak hakkında bir son dakika iddiası ortaya atıldı. Albayrak'ın siyasete döneceği iddia edildi.

Siyaset 20 Mayıs 2022 12:22 3
Flaş İddia: Berat Albayrak Siyasete Dönüyor

Flaş iddia: Berat Albayrak siyasete dönüyor.

Hazine ve MAliye eski Bakanı Berat Albayrak'ın siyasete döneceği iddia edildi. 61saat adlı sayfada yayımlanan ve gündeme bomba gibi düşen son dakika haberide AK Partili isimlerin Hazine ve Maliye eski Bakanı erat Albayrak'ın Trabzon'dan milletvekili aday adayı olmak istediği ve adaylık için çalışmalara başladığını iddia etti. Söz konusu haberde mevcut Cumhurbaşkanlığı sisteminde milletvekilliğinin güçlü bir konum olmadığından dolayı Albayrak'ın siyasete dönmeyebileceği de konuşuluyor dendi.

Söz konusu haberde kaynak olarak Trabzon kulisleri gösterildi. Haberde Berat Albayrak'ın Trabzon'dan aday olacağına yer verilirken Albayrak hakkında, "AK Partili dostların, eski siyasetçilerin ve gazetecilerin olduğu her ortamda bu konuşuluyor." ifadelerine yer verildi. 

KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR DENDİ

Aynı haberde Berat Albayrak'ın siyasete dönmesine hemen hemen kesin gözü ile bakıldığı iddia edilirken bazı kişilerin ise Milletvekilliği ile dönüş olmayacağına, bu ihtimalin düşük olduğuna yer verildi. 

AÇIKLAMA HENÜZ GELMEDİ

Söz konusu haber sonrası Berat Albayrak cephesinden ya da AK Parti cephesinden herhangi bir açıklama gelmedi. 

BERAT ALBAYRAK NE MEZUNU?

Berat Albayrak, Türk iş adamı ve siyasetçidir. Türkiye Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ile Türkiye Hazine ve Maliye Bakanı olarak görev yapmıştır. aLBAYRAK'IN BİTİRDİĞİ OKUL VE BÖLOÜMLER İSE ŞU ŞEKİLDE AÇIKLANDI:

Lubin School of Business (2002), Kadir Has Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi

21 Şubat 1978 doğumlu olan Albayrak 44 yaşındadır. Albayrak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Esra Albayrak ile evlidir. 

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bu geri dönerse siyasete veya bakanlığa millet acından intihar eder dolarlamı maaş alıyorsunuz sözü kulaklarım da mal gibi...
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Nebatiden daha iyi olacağı kesin
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Şaka gibi şuna bak