Flaş: Hande Yener Sahnede Bayıldı İşte Sağlık Durumu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Flaş: Hande Yener Sahnede Bayıldı İşte Sağlık Durumu

Ünlü şarkıcı Hande Yener'den son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre Hande Yener'in sahnede bayıldığı öğrenildi.

Yaşam 23 Ekim 2022 09:31 0
Flaş: Hande Yener Sahnede Bayıldı İşte Sağlık Durumu

Son dakika: Ünlü şarkıcı Hande Yener sahnede baygınlık geçirdi.

Her dönem gündemde kalan , yaptığı açıklamalar, sahne performansları, sahnede , kliplerinde giydiği kostümler ve yaptırdığı estetiklerle her daim gündemde kalan Hande Yener, geçen gün bir eğlence mekanında sahne aldı.

İstanbul Ataşehir'de bulunan bir eğlence mekanında sahne alan Hande Yener, burada talihsiz bir olay yaşadı. Hayranlarına keyifli anlar yaşatan , en güzel şarkılarını sahneden okuyan , sahne poerformansı ile göz dolduran Hande Yener, programı sırasında bir anda baygınlık geçirdi. Baş dönmesi mide bulandtıı şikayetleri sonrası sahnede bir anda bayılan Hande Yener'e ekip arkadaşları yetişti ve onu ayıltmaya çalıştı.

Kendine gelen ve dışarı çıkarak hava alan , bir süre hava aldıktan sonra kendine gelen Hande Yener, daha sonra sahneye döndü ve konserine kaldığı yerden devam etti. 

Gelen bilgilere göre ünlü şarkıcı Hande Yener'in mide bulantısından dolayı sahnede başının döndüğü ve bu nedenle baygınlık geçirdiği öğrenildi. 

SAĞLIK DURUMU AÇIKLANDI

Hande Yener'in sağlık durumu ile ilgili yapılan açıklamada bir sıkıntı olmadığı, sağlık durumunun iyi olduğuna yer verildi. 

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç