Flaş: Defne Samyeli, Deren Talu'nun şiddet gördüğünü doğruladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Flaş: Defne Samyeli, Deren Talu'nun şiddet gördüğünü doğruladı

Defne Samyeli, kızı Deren Talu'nun açıklamasını yalanladı ve onun erkek arkadaşından şiddet gördüğünü doğruladı.

Yaşam 20 Nisan 2023 16:13 0
Flaş: Defne Samyeli, Deren Talu'nun şiddet gördüğünü doğruladı

Defne Samyeli, Derin Talu'nun şiddet gördüğünü doğruladı.

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli bir son dakika açıklamasında bulundu. Etiler'de basın mensuplarına yakalanan Samyeli, 19 yaşındaki kızı Derin Talu'nun, erkek arkadaşı Emircan Şahin tarafından darp edildiğini söyledi. Samyeli, haberlerin doğru olduğunu doğruladı.

Bu olay ile ilgili başka bir açıklama yapmak istemediğini söyleyen Samyeli, “Bu konuyla alakalı kesinlikle yorum yapmak istemiyorum. ‘Haberler doğru’ diyeyim, yeterli” dedi.

Basın mensupları, konunun mahkemeye gidip gitmeyeceği konusunda da bir açıklamada bulunmayacağını söyledi.

Bir süredir ünlü işletmeci Baran Tınaz ile aşk yaşamakta olan Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu, geçen haftalarda ilişkisini bitirmiş, Tınaz'ın Talu'yu darp ettiği iddia edilmişti. İddialar sonrası sessizliğini bozan Talu, şu ifadeleri kullandı:

"Baran Tınaz tarafından darp edildiğim ve bu nedenle ayrıldığımız iddiaları tamamen gerçek dışıdır. Beraberliğimizi artık arkadaşlık boyutuna taşımak, saygı ve sevgi çerçevesinde beraberce aldığımız ortak bir karardır. Bir kadın olarak bırakın şahsıma, hiçbir kadına fiziksel, sözel, duygusal şiddeti tolare etmem söz konusu bile değilken; üç yılımı saygı ve sevgiyle geçirdiğim bir kişinin adının şiddet iddialarına karışmasını üzüntüyle karşılıyorum. Yasal haklarım saklı kalmak kaydıyla, bu gerçek dışı iddiaları ekrana taşıyan programcıların sahip olduklarını bildiğim sorumluluk ve görev bilinciyle bir an önce gerekli düzeltmeyi yapmalarını bekliyorum"

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç