Flaş: Bloomberg Anketinden Korkutan Bitcoin Yorumları Geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Flaş: Bloomberg Anketinden Korkutan Bitcoin Yorumları Geldi

Son dakika haberi: Bloomberg anketi yayımlandı ve sonucunda Bitcoin tahminine yer verildi. İşte Bitcoin tahmini.

Kripto Paralar 11 Tem 2022 14:11 0
Flaş: Bloomberg Anketinden Korkutan Bitcoin Yorumları Geldi

Bloomberg anketinden Bitcoin yatırımcılarına kötü haber.

Dünyanın en büyük ekonomi yapılanmalarından olan Bloomberg'in son Bitcoin anketinde olumsuz bir sonuç ortaya çıktı. Küreselde devam eden riskler, her geçen gün daha da artan enflasyon, enflasyonu dizginlemek için atılan sıkılaştırma adımları borsaları ve kripto paraları , emtiaları vurmaya devam ediyor. 

Artan faizler sonrasında atılan adımlar, yatırımcıları risksiz kazanç kapılarına götürürken bu süreçte ABD tahvilleri ve doları en çok ilgi gören yatırım araçlarından oldu. En çok değer kaybeden ise riskli yatırım araçlarından Bitcoin oldu. Geçen senenin sonunda başlayan ve hızlanan kripto para düşüşü yüzde 70'leri geçti. Bitcoin 68 bin dolar seviyesinden 20 bin dolar seviyelerine geriledi.

Bloomberg tarafından ise bir anket yapıldı ve son MLIV Pulse anketinden düşüş beklenitsi çıktı. Wall Street katılımcılarının girdiği ankette firmaların yüzde 60'ı Bitcoin'in mevcut değerinin yüzde 50'sini kaybederek 10 bin dolara gerilemesi yönünde tahmin yayımladı ve bunun daha olası olduğunu söyledi. 

YÜZDE 40: YÜKSELİŞ SÜRECEK DEDİ

Söz konusu ankete baktığımızda yüzde 40'lık kesimin yükselişin süreceğini söylüyor. 

GELECEĞİ NASIL OLACAK?

Söz konusu ankete katılanların yüzde 28'lik kesiminin kripto paraların geleceğin finansı olduğunu söylüyor. Bu konuda yüzde 28 güçlü güven duyduklarını söyledi.

Yüzde 20'lik kesim ise bu varlıkların geleceğinin değersiz olduğunu söyledi. 

Konu ile ilgili yapılan açıklamada Tribe Capital Ortağı Jared Madfes, sadece kripto varlıkların yanı sıra dünya genelinde tüm ekonomilerde korku iklimi olduğunu söyledi. 

Miller Tabak + Co Başstratejisti Matt Maley konu ile ilgili bir açıklama yaptı ve finansal balonların her zaman önceki balondan farklı şekilde olacağını söyleyerek çoğunluğun bu sefer yaşanacak finansal balon hakkındaki görüşlerinde doğru yönde olduğunu ifade etti.

BİTCOİN KAÇ DOLAR?

Kripto para piyasasından alınan son dakika bilgilerine göre 1 Bitcoin 20 bin 549 dolar seviyesinden işlem görüyor. 1 Ethereum ise 1145 dolar seviyesinde seyrediyor. 

Uyarı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Finans7.com yatırım tavsiyesi vermez.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç