Fiyat listesi geri çekildi: Sıfır arabaya yeni yıl zammı geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Fiyat listesi geri çekildi: Sıfır arabaya yeni yıl zammı geliyor

Fiyat listeleri geri çekilmeye devam ediliyor. Sıfır araba fiyatlarında yeni yıl zamları geliyor. İşte beklenen zam miktarları.

Fiyat Listesi 31 Ara 2023 0
Fiyat listesi geri çekildi: Sıfır arabaya yeni yıl zammı geliyor

Fiyat listeleri geri çekildi: Döviz kuru yükselişi araba fiyatlarını vuracak.

Sıfır arabada son dakika haberi geldi. Gelen haberde sıfır araba fiyatlarına yüksek oranda zam yapılacağı öğrenildi.

En son Aralık ayının başında sıfır arabalara gelen 10 ile 20 bin lira civarındaki zamların ardından yeni yılda zamların biraz daha yüksek olabileceği bildirildi. Peki sıfır araba fiyatları ne kadar olacak? İşte gelen son dakika bilgileri.

EURO KAÇ TL'YDİ KAÇ OLDU?

Aralık ayının başında Euro kuru 31.20 TL seviyesindeydi. Aralık ayının sonuna doğru hızlı şekilde yükselişini sürdüren Euro, yıl sonu itibarıyla 32.50 TL'yi geçti ve 32.67 TL seviyesine kadar çıktı. 1 ayda Euro TL paritesi 1 lira 47 kuruş değişti.

Hyundai, Fiat, Renault, Volkswagen, Peugeot, Nissan, Honda, Kia, Citroen, Ford, Skoda, Chery, Nissan, Mercedes, Audi, Volvo, BMW ile diğer araç markaların araçlarıa zam gelmesi bekleniyor.

FİYATLARA ZAM OLARAK YANSIYACAK

Hem Euro kurunda yaşanan yükseliş hem de 2024 model araçların piyasaya çıkacağı beklentisi ile fiyatların en az 50 bin lira ile 100 bin lira civarında zamlanması bekleniyor. Zamlı yeni fiyat listeleri 2 Ocak 2024 tarihinden itibaren yayınlanacak. Fiyat listelerinden haberdar olmak için Finans7'yi takipte kalın ve aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç