Fırat Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Sonuçları Açıklandı mı?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Fırat Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Sonuçları Açıklandı mı?

Fırat Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuru sonuçları bekleniyor. Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak?

Yaşam 5 Haz 2022 18:37 0
Fırat Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Sonuçları Açıklandı mı?

Fırat Üniversitesi personel alımı sonuçları açıklandı mı?

Fırat Üniversitesi tarafındna yayımlanan duyuruda en az lise mezunları arasından personel alımı yapılacağı açıklanmıştı. İlana başvurulardan sonra adaylar, sonuçların ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı. 

HANGİ KADROLARA ALIM VAR?

"657 sayılı Kanunun 4/B maddesi uyarınca, Üniversitemiz birimlerinde görevlendirilmek üzere KPSS (B) gurubu puan sırası esas alınmak suretiyle Sözleşmeli Personel alınacak olup, ilgililerin ücretleri özel bütçeden karşılanacaktır" ifadeleri ile yayımlanan Fırat Üniversitesi sözleşmeli personel alımında kadro dağılımı şu şekilde açıklanmıştı:

BAŞVURU SONUÇLARI

Başvuru sonuçları ve değerlendirmesi ile ilgili duyuru şu şekilde:

"Yerleştirme işlemlerinde, ortaöğretim mezunları için 2020/KPSS P94, önlisans mezunları için 2020/KPSS P93 ve lisans mezunları için 2020/KPSS P3 puan türüne bakılarak değerlendirme yapılacaktır. Adayların puanlarının eşit olması halinde mezuniyet tarihi önce olan, bunun da eşit olması halinde doğum tarihi büyük olan adaya öncelik tanınacaktır. Atanmaya hak kazanan adayların isim listeleri, işe başlamaları için gerekli evrakların teslim edileceği yer ve zaman, başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 15 gün içerisinde www.firat.edu.tr web adresinde ilan edilecektir.

Her kadronun 3 (üç) katı kadar yedek belirlenecektir. Asil olarak atanma hakkı kazanan adayların atanma başvurusu yapmaması, feragat etmesi veya ilgilinin aranan şartları taşımadığının tespit edilmesi halinde yerine yedeklerden sırası ile yerleştirme yapılacaktır. Yedekten çağrılacakların listesi Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığının web sayfasından (http://personel.db.firat.edu.tr) ilan edilecek, ilgililere elektronik ortamda (e-mail/telefon) bilgilendirme yapılacaktır. Yedeklerin çağrılmasında ayrıca tebligat yapılmayacaktır."

Sonuçların 21 Haziran'a kadar açıklanması bekleniyor. Sonuçlar üniversitenin resmi internet sayfasından duyurulacak.

İlan metni için TIKLAYIN

Kamu ilanlarından haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Kaynak: Finans7.com

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç