Fındık Kurdu Berna Karagözoğlu'nun Son Hali
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Fındık Kurdu Berna Karagözoğlu'nun Son Hali

Fındık Kurdu lakabı ile tanınan Berna Karagözoğlu 'nun 11 yıldaki değişimi dikkatleri çekti. İşte Fındık Kurdu Berna'nın son hali.

Finans Magazin 1 Mayıs 2022 16:01 0
Fındık Kurdu Berna Karagözoğlu'nun Son Hali

Yıllar önce Atv ekranlarında yayımlanan ve yayınlandığı dönemde büyük bir ilgi ile izlenen, büyük bir kitlesi olan, Erol Evgin ile Pınar Altuğ'un sunduğu Bir Şarkısın Sen adlı programda Berna Karagözoğlu adından çokça söz ettirmişti. 

 

Sempatik tavırları , güzel sesi , şarkılara kattığı yorumları ile programda en çok beğeni toplayan çocuk yarışmacılardan olan Berna Karagözoğlu, yarışmanın üzerinden geçen yılların ardından kameralara yansıdı.

LAKABI FINDIK KURDU

Sempatik konuşması, davranışları ve sevimli halleri ile çok sevilen Berna Karagözoğlu'na burada fındık kurdu lakabı takılmıştı. Tüm Türkiye'de sevilen bu yarışmacı, son hali ile gündeme geldi. 

Yarışmanın üzerinden 11 sene geçti. O zamanlar 9 yaşında olan , şimdilerde 20 yaşına basan Karagözoğlu, büyüdü kocaman kız oldu. 

 

ŞİMDİ YOUTUBE ÜZERİNDEN SÖYLÜYOR

Şimdilerde Berna Karagözoğlu sahnede şarkı söylemek yerine Youtube üzerinden açtığı kanalda şarkı söylüyor. Beş yaşında müzik hayatına başlayan Karagözoğlu, bu tutukusunu hiç bırakmadı ve Youtune üzerinde 56 bin takipçiye ulaşmış durumda. İnstagram'da 119 bin takipçisi olan KAragözoğlu, güzel sesi ile kendisine hayran bırakıyor. 

 

ERKEK ARKADAŞI İLE SIK SIK FOTOĞRAF ÇEKİP ATIYOR

Sosyal medya hesabı üzerinden sık sık fotoğraf ve video paylaşan Bena Karagözoğlu'nun yıllar içindeki değişimi dikkatleri çekti. Erkek arkadaşı ile de sık sık fotoğraf paylaşan Karagözoğlu'nun gelen son fotoğrafları sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında oldu. İşte Karagözoğlu'nun son hali:

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç