Finansbank'tan 750.000 TL Konut Kredisi Fırsatı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Finansbank'tan 750.000 TL Konut Kredisi Fırsatı!

Kredi kullanarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar, en uygun krediyi araştırmaya devam ediyor! İşte Finansbank'ın 750.000 TL'lik kredisi ve detaylar...

Kredi 12 Mayıs 2024 0
Finansbank'tan 750.000 TL Konut Kredisi Fırsatı!

Ev sahibi olmak için imkanlarını zorlayanlar bunu konut kredisi olmadan pek de gerçekleştiremiyorlar. Bunun için ev sahibi olacakların konut kredisi araştırmaları yoğun bir şekilde yapılıyor. Yeni bir ev satın almak isteniyorsa tüm maliyet bir anda ödenemiyor. Bunun için de konut kredisi çekilerek eksik kısım tamamlanıyor. Konut kredisi maliyetleri işte bu esnada devreye giriyor.

KONUT KREDİSİNDE 180 AY VADE İMKANI

Müşterilerine farklı finansal çözümler sunması ile tanınan QNB Finansbank tarafından yine farklı bir uygulama yapılıyor. Konut kredisi çekmek için QNB Finansbank’a başvuru yapacak olan müşterilere 180 ay vade imkanı sunuluyor. Normal koşullarda bankalar 120 aya kadar vade ile konut kredisi verebiliyorlar. Ancak QNB Finansbank bu vade süresinin yüzde 50 oranında uzatıyor. Bu şekilde 180 ay vadeli konut kredisi kullanılabiliyor. QNB Finansbank’ın 15 yıl vadeli konut kredisi uzun vadeli konut finansmanı isteyenler için bir fırsat oluyor?

KONUT KREDİSİNDE UZUN VADE MANTIKLI MI?

Bankalarda kredi kullanımlarında vade ne kadar uzarsa faiz maliyeti de o kadar fazla oluyor. Bundan dolayı uzun vadeli kredileri kim tavsiye etmez. Ancak konut kredisinde bu dönemde geçerli olan bir gerçek var. Konut fiyatları yükseldiği için kredi tutarları da yüksek oluyor. Bu kredide az faiz maliyeti ödeyebilmek için vadenin kısa tutulması gerekiyor. Lakin o zaman da kredi tutarı yüksek olduğu için ödenmesi gereken aylık taksit çok fazla çıkıyor. Bundan dolayı sadece bu döneme özel olmak üzere uzun vadeli konut kredileri çok daha mantıklı görünüyor.

750.000 TL KONUT KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

konut-kredisi.jpg

QNB Finansbank'tan konut kredisi çekmek isteyenler aylık yüzde 4,32 oranında kredi faizi ile karşılaşıyorlar. 180 ay vadeli 750.000 TL konut kredisi çekilmesi halinde müşteriler bankaya aylık 32.416 TL taksit ödemesi yapıyorlar. Bu kullanılan konut kredisinin 15 yıllık toplam maliyeti ise 5,8 Milyon TL'yi buluyor.

Konut kredisi çekmek isteyenlerin QNB Finansbank'a başvuru yapmaları gerekiyor. Şube üzerinden kredi süreçleri yönetiliyor. Bu süreçlerin neticesinde onay çıkarsa müşterilere kredi kullandırımı yapılıyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç