Finansbank, Akbank ve İNG Bank'tan 100.000 TL İhtiyaç Kredisi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Finansbank, Akbank ve İNG Bank'tan 100.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Bayram öncesi nakit darlığı yaşayan vatandaşlara üç bankadan kredi müjdesi geldi! İşte 100.000 TL kredinin maliyet hesaplaması ve detaylar...

Kredi 4 Haz 2024 0
Finansbank, Akbank ve İNG Bank'tan 100.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Bayram öncesinde nakit sorunu yaşayanlar için bankalar ihtiyaç kredisi kampanyalarında değişiklik yapmaya başladılar. Maliyetler güncelleme yapan bankalar yeni koşullarda ihtiyaç kredisi dağıtıyorlar. Bu kredi imkanını değerlendirenler oldukça makul koşullarda nakit krizine finansal çözüm bulabiliyorlar. İhtiyaç kredisi çekmeden önce araştırma yapanlar kredi maliyetlerine göre karar veriyorlar. Bankaların kredi maliyetlerinde değişiklikler olmasından dolayı yeni bir araştırma yapılması da elzem hale geldi.

Rüyada para görmek ne anlama gelir? Rüyada birinden para aldığını görmek ne  anlama gelir? - Son Dakika Türkiye Haberleri | NTV Haber

İHTİYAÇ KREDİSİ YARIŞI!

Bankaların ihtiyaç kredisi kampanyası çerçevesinde müşterilere sağlanan imkanlar belirli kurallarla oluyor. Bu kuralların bankadan bankaya değişen özellikleri olduğu gibi her bankada aynı olan koşullar da bulunuyor. Bu açıdan bankalar ihtiyaç kredisi yarışına girerek daha fazla müşteriyi çekmeyi hedefliyorlar. Artan kredi maliyetleri artık kanıksanırken maliyetlerin düşmeyeceği biliniyor. Bunun için de müşteriler mevcut koşullara göre en mantıklı banka ile çalışmayı tercihe diyorlar.

KOŞULLAR NELER?

İhtiyaç kredisi çekmek isteyenlerin karşılaştıkları ilk koşul azami vade süresi oluyor. Bu şart BDDK tarafından belirlenerek bankalara talimat olarak iletildiği için bankaların bu kurala uymamak gibi bir şansları bulunmuyor. Bu çerçevede 50.000 TL'ye kadar olan ihtiyaç kredileri 36 aya kadar vade ile kullanılabiliyor. Eğer kredi tutarı 50.000 TL ile 100.000 TL arasında olursa o zaman ihtiyaç kredisinin azami vade süresi 24 ay oluyor. Müşteri 100.000 TL'nin üzerinde ihtiyaç kredisi çekmek isterse o zaman da bankalar en fazla 12 aya kadar vade imkanı sunuyorlar. Bu vadenin uzatılmasına dair herhangi bir istisnai uygulama yapılamıyor.

Sahte para nasıl anlaşılır? - Pratik Bilgiler

QNB FİNANSBANK 100.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ HESAPLAMASI

İhtiyaç kredisi çekmek için QNB Finansbank'ı tercih edenler aylık yüzde 4,39 oranında faiz ile karşılaşıyorlar. 24 ay vadeli 100.000 TL ihtiyaç kredisinin taksiti bu bankada 7.753 TL oluyor.

AKBANK 100.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ HESAPLAMASI

Akbank müşterileri aylık yüzde 4,57 oranında faiz ile ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. 24 ay vadeli 100.000 TL ihtiyaç kredisi çekilmesi halinde aylık taksit 7.924 TL tutarında hesaplanıyor.

ihtiyac-kredisi.jpg

ING BANK 100.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ HESAPLAMASI

ING Bank müşterileri için ihtiyaç kredisi aylık faizi yüzde 3,77 olarak açıklandı. 24 ay vadeli 100.000 TL ihtiyaç kredisi çekenler bu bankaya 7.177 TL taksit ödüyorlar.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç