Fiat Egea'ya 207 bin TL'lik dev indirim açıklandı: 7 Temmuz öncesi büyük kampanya başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Fiat Egea'ya 207 bin TL'lik dev indirim açıklandı: 7 Temmuz öncesi büyük kampanya başladı

Son dakika haberi: Fiat Egea alacaklar için dev indirim açıklandı. İşte gelen son dakika açıklaması ve Egea indirim kampanyası.

Fiyat Listesi 7 Haz 2024 11:12 1
Fiat Egea'ya 207 bin TL'lik dev indirim açıklandı: 7 Temmuz öncesi büyük kampanya başladı

Egea alacaklara dev indirim.

Fiat Egea alacaklara dev indirim açıklandı. Açıklanan indirime baktığımızda Fiat marka Egea alacaklara 207 bin liraya kadar indirim yapılacağı bildirildi. Peki indirim kampanyası nedir? Hangi modellerde geçerli?

HAZİRAN FİYAT LİSTESİ

Fiat'ın Haziran ayı fiyat listesine baktığımızda en ucuz Egea'nın 1 milyon 7 bin liraya kadar çıktığı görülüyor. 1 milyon 7 bin liralık araç, normal kampanya ile 969 bin liraya satışa konuluyor. Ancak 7 Temmuz'da geçerli olacak kurallara az süre kala Fiat, büyük bir indirim başlattığını duyurdu.

Güncel fiyat listesi için TIKLAYIN

7 TEMMUZ'DA NE OLACAK?

Taşıtta 7 Temmuz tarihinde birçok karar yürürlüğe girecek. Artık sıfır arabalar 7 Temmuz'dan sonra satıldığında birçok özelliğin olması zorunlu olacak. Düzenlemeler için TIKLAYIN

EGEA FİYATLARI 207 BİN TL İNDİRDİ

Fiat tarafından yapılan son dakika açıklamasında Egea modelinde 207 bin liraya kadar indirimin başladığına yer verildi. İndirimin detayları şu şekilde:

"Kampanya 05.06.2024 – 02.07.2024 tarihleri arasında 0 km 2024 yılı Egea modellerinde sınırlı sayı için geçerlidir.

Kampanya kapsamında belirtilen 799.900 TL fiyat, Egea Sedan 1.4 Fire 95 HP modellerde tavsiye edilen anahtar teslim liste fiyatı üzerinden nakit indirim uygulanmış şekildedir, metalik renk ve ekstra donanımları içermemektedir. Kampanya kapsamındaki indirim oranları ve indirim tutarları araç modeli ve donanımlarına göre değişkenlik göstermektedir. Kredi kampanyaları ile birleştirilemez. Kampanya stoklarla sınırlıdır. Fiat dilediği zaman kampanya şartlarını değiştirme veya kampanyayı tamamen sonlandırma hakkına sahiptir. Detaylı bilgi için size en yakın Fiat Showroom'larına ulaşabilirsiniz"

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 50 Gün Önce
millete ekstradan 500bin soktunuz simdi ucundan indirim adi alyinda milleti kekliyosunuz bunlar kendini akilli saniyoda qslinda bunlar Allahsiz