FİAT Egea'da Yıl Sonu Kampanyası Başladı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

FİAT Egea'da Yıl Sonu Kampanyası Başladı!

FİAT, Egea modelinde yıl sonuna özel büyük bir kampanya düzenledi. Açıklanan kampanyaya göre; hem aracın fiyatında indirime gidildi hem de kredi desteği sunuluyor! İşte kampanyanın detayları...

Fiyat Listesi 28 Ara 2023 0
FİAT Egea'da Yıl Sonu Kampanyası Başladı!

2024 yılına otomobil sahibi olarak girmek isteyenlere Fiat firması tarafından yılın son kampanyası açıklandı. Açıklanan son kampanya ile Fiat Egea Sedan model araç çok özel avantajlarla satılmaya başlandı. Sadece 3 gün için geçerli olacak bu kampanyadan yararlananlar çok özel şartlarla 2023 model sıfır kilometre Fiat Egea Sedan sahibi olacaklar.

Fiat Egea zamlandı: İşte Mayıs 2022 fiyat listesi - ShiftDelete.Net

OTOMOBİL FİYATINA İNDİRİM!

Fiat Egea Sedan için firma tarafından yılın sonunda indirim haberi geldi. Normal piyasa fiyatı 832.900 TL olan Fiat Egea Sedan 1.4 Fire 95 HP Easy için satış fiyatı indirimli olarak 794.900 TL olarak belirlendi. Yıl sonu için Fiat Egea Sedan’ın bu versiyonunda net indirim tutarı 38.000 TL oldu. Bu indirimden faydalanabilmek için 1 Ocak’a kadar müşterilere süre verildi.

PEŞİN PARASI YETMEYENE KREDİ İMKANI!

Otomobil piyasasında firmalar tarafından müşterilere ödeme kolaylıkları da sağlanıyor. Bu kapsamda müşteriler çeşitli kredi desteklerinden yararlanabiliyorlar. Fiat firması ise Fiat Egea Sedan için müşterilere çok özel bir kredi desteği veriyor. Bu kredi desteğini kullanarak peşin ödenecek tutar oldukça azaltılabiliyor.

Fiat Egea Sedan | Otokoç Yenimahalle Fiat Ankara Bayi

Müşteriler 36 ay vadeli 350.000 TL kredi imkanından yararlanmaları halinde Fiat Egea Sedan alabilmek için peşin olarak sadece 444.900 TL ödeme yapmaları yetiyor. Kredi olarak kullanılan kısım için uygulanan aylık faiz oranı ise ayrı bir avantaj oluyor. Müşteriler bu krediyi aylık yüzde 3,04 oranında faiz ile alıyorlar. Bankaların taşıt kredisi faizleri ile karşılaştırma yapıldığında bunun müstakil bir avantaj olduğu görülebiliyor.

Fiat Egea Sedan model araç satın alabilmek için müşteriler 444.900 TL peşinat ödemesi yapıp 350.000 TL de kredi desteği aldıklarında satın alma işlemini tamamlıyorlar. Tüm bu fırsatları kullanabilmek için 3 günlük süre bulunuyor. 3 gün dolduğunda bu imkanlar ile Fiat Egea Sedan satın almak mümkün olmayacak.

Tüm araç kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç