Fiat Egea Kalkıyor mu? İşte Yerine Geleceği İddia Edilen Yeni Araç
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Fiat Egea Kalkıyor mu? İşte Yerine Geleceği İddia Edilen Yeni Araç

Fiat Egea'nın yerine gelecek araç hakkında son dakika açıklaması geldi. İşte iddialara göre Fiat'ın yeni aracı.

Taşıt 12 Ekim 2022 20:00 9
Fiat Egea Kalkıyor mu? İşte Yerine Geleceği İddia Edilen Yeni Araç

Egea devri sona eriyor.

Türkiye'nin en çok satan arabası Egea ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Gelen son dakika bilgilerine göre Fiat'ın, Türkiye'de en çok satan modeli olan Egea'nın yerine Citroen C4 tabanlı bir crossover getirebileceği bildirildi. Gelen son dakiak bilgilerine göre bunun iyiden iyiye gündeme geldiği öğrenildi. Söz konusu gizemli araç ile ilgili son dakika haberleri geldi.

Türkiye'de en çok satan araç bilindiği üzere Fiat Egea. Türkiye'de üretilmesi nedeniyle hem ucuz olan, hem az yakan hem de kullanışı iyi olan bu araç ile ilgili Fransa merkezli bir yayın kuruluşu iddia ortaya attı. Söz konusu iddiada Fiat'ın Egea'da değişikliğe gideceğine yer verildi. İddialarda Fiat Egea'nın yerine bir Crossover gelebileceği bildirildi.

İddilar aslında bir süredir gündemdeydi. Son dönemlerde daha fazla konuşulan söz konusu iddia eğer gerçek olursa Fiat Egea'nın yerine geçecek olan Crossover, Fransa mekrezli Citroen'in C4 adlı modeli gibi olacak ve bunun üzerine inşa edilecek. SUV ve crossover modellerin son dönemlerde ilgi görmesi ile birlikte Fiat'ın bu yönde adım atma kararı aldığı iddia edilirken yapılan değerlendirmelerde bu adımın olabileceği belirtildi.

Söz konusu sitenin iddiasına göre göre Fiat Egea'nın yerine geçecek crossoverın uzunluğunun 4.50 metre civarında olacağı bildirildi. Aracın teknik özellikleri ve diğer detayları henüz açıklanmadı. Ancak iddialarda bu aracın üretiminin de Türkiye'de yapılmasının planlandığı iddia edildi.

Aracın, iddialardaki gibi yapılması durumunda şeklinin yukarıdaki görselde gibi olması bekleniyor. Sizce Egea mı bu mu? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yorumlar (9)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
fazla fiyat uçuk olmasın bu güzel
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
aegea mı bunu demek bile saçma. bu efsane
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
crossover
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
crossover
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
motor tipini belirtmeniz gerekiyor