Feti Yıldız ve Bakan Bozdağ Görüşecek: Genel Af Mı Çıkıyor?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Feti Yıldız ve Bakan Bozdağ Görüşecek: Genel Af Mı Çıkıyor?

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, infaz hesaplamasının gözden geçirilmesi talebiyle bugün Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile görüşecek.

Haberler 20 Eylül 2022 22:38 0
Feti Yıldız ve Bakan Bozdağ Görüşecek: Genel Af Mı Çıkıyor?

Genel af çıkacak mı sorusu gündem de yer alırken yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, infaz hesaplamasının gözden geçirilmesi talebiyle bugün Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile görüşecek.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile görüşeceğini belirterek, "İnfaz hesaplamasının gözden geçirilmesi gerekliliğini sayın Adalet Bakanımıza bugün anlatacağım" dedi.

Konu son olarak suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’nın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaretiyle gündeme gelmişti. İddiaları reddeden Çakıcı, muhalefetin affı engellemek için görüşmenin içeriğini farklı yansıttığını savunmuştu. 

Öte yandan geçtiğimiz günlerde mahkumlara af meselesi hakkında konuşan Numan Kurtulmuş, "Geçmiş dönemde de af olarak değil de infaz erteleme şeklinde oldu. Hiçbir devletin vatandaşa karşı işlenen suçta affetme yetkisi olmamalıdır. Devlet, kendisine karşı işlenen suçları affeder ya da affetmez. Ancak gündemimizde af konusu bulunmuyor." ifadelerini kullanmıştı.

Af konusunda gelen açıklamaları, haberleri kaçırmamak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç