Ferdi Kadıoğlu Takımdan Ayrılıyor! İşte Bonservis Bedeli!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ferdi Kadıoğlu Takımdan Ayrılıyor! İşte Bonservis Bedeli!

Bu sezon Fenerbahçe'de gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin radarına giren Ferdi Kadıoğlu, takımdan ayrılıyor! İşte haberin detayları...

Spor 17 Mart 2024 0
Ferdi Kadıoğlu Takımdan Ayrılıyor! İşte Bonservis Bedeli!

Fenerbahçe bu sene hem Avrupa Ligi'nde hem de Süper Lig'de başarılı performansını sürdürmeye devam ediyor. Takımda öne çıkan isimlerin başında gelen genç yetenek Ferdi Kadıoğlu'nun geleceği ise merak konusu oldu. Başkan Ali Koç, Ferdi transferi için en az 30 milyon euro bonservis istediklerini dile getirmişti. İngiliz devi gözünü kararttı.

Ferdi Kadıoğlu - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Bu sene göstermiş olduğu başarılı performansla tüm gözleri üstüne çeken Ferdi Kadıoğlu'nun geleceği merak konusu oldu. Avrupa'dan birçok kulüp genç yetenek için sarı-lacivertli ekibin kapısını çalarken Başkan Ali Koç en az 30 milyon euro istediğini belirtmişti. Gelen son teklif herkesi şoke etti. Premier Lig ekibi Ferdi için 35 milyon euroyu gözden çıkardı.

FERDİ KADIOĞLU FENERBAHÇE'DEN AYRILIYOR

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla taraftarın gönlünü kazanan Ferdi Kadıoğlu, takımdan ayrılıyor. Adı birçok kulüple anılan Ferdi için İngiliz devi harekete geçti. Kesenin ağzını açtılar.

İNGİLİZ DEVİ KESENİN AĞZINI AÇTI! 35 MİLYON EUROYU GÖZDEN ÇIKARDILAR

Sarı-lacivertli ekibin kapısını bu sefer Newcastle United çaldı. Ada ekibi Ferdi için 35 milyon euroyu gözden çıkardı.

Ferdi Kadıoğlu: Türkiye, Hollanda veya Kanada'yı seçme hakkım var |  Goal.com Türkçe

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla toplamda 40 maçta süre alan Ferdi Kadıoğlu, takımına 3 gol 4 asistlik bir katkıda bulundu ve 3.369 dakikada sahada kaldı. 1999 doğumlu oyuncunun Kanarya ile Haziran 2026'ya kadar sözleşmesi bulunuyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç