Ferdi Kadıoğlu İngiltere Yolcusu!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ferdi Kadıoğlu İngiltere Yolcusu!

Bu sezon gösterdiği üst düzey performansla Avrupa kulüplerinin radarına giren Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe'den ayrılıyor! İşte haberin detayları...

Spor 24 Mart 2024 0
Ferdi Kadıoğlu İngiltere Yolcusu!

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor. Takımın en başarılı isimlerinden olan Ferdi Kadıoğlu için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Adı sık sık dev kulüplerle anılan Ferdi için İngiliz devi devreye girdi. Astronomik bonservis bedeli ödenecek. Başkan Ali Koç paraya para demeyecek.

FERDİ KADIOĞLU'NA İNGİLİZ KANCASI

Fenerbahçe forması ile büyük işlere imza atan Ferdi Kadıoğlu için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Akşam gazetesinin İngiliz basınına dayandırdığı habere göre, Ferdi'nin Manchester City'nin radarına girdiği ve astronomik rakama transfer olacağı öne sürüldü.

Ferdi Kadıoğlu: "Savaşımızı sürdüreceğiz"- Son Dakika Spor Haberleri |  NTVSpor

ASTRONOMİK BONSERVİS BEDELİ ÖDENECEK

Haberde "Manchester City, Fenerbahçe'nin bek oyuncusu Ferdi Kadıoğlu için hazırlanıyor. Pep Guardiola ve City, 2024/25 sezonu öncesinde yaz transfer döneminde defansif takviyeler yapabilir. Sol bek Sergio Gomez'in geleceği belirsizliğini koruyor." ifadeleri kullanıldı. Fenerbahçe'nin 24 yaşındaki futbolcu için belirlediği bonservis ücreti ise 25 milyon euro olarak belirtildi.

Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe formasıyla 189 resmi maça çıktı. Bu mücadelelerde 17 gol atıp, 21 asistlik performans sergiledi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç