Fenerin Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta? AEK Larnaca Nerenin Takımı: İşte Muhtemel 11'ler
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Fenerin Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta? AEK Larnaca Nerenin Takımı: İşte Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe AEK Larnaca maçı hangi kanalda? Maç saat kaçta başlayacak? İşte muhtemel 11'ler ve karşılaşma hakkında son bilgiler.

Spor 6 Ekim 2022 12:07 0
Fenerin Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta? AEK Larnaca Nerenin Takımı: İşte Muhtemel 11'ler

Fenerin maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe , UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam Rum kesiminden AEK Larnaca adlı takımı İstanbul'da konuk edecek. UEFA Avrupa Ligi grup aşamaları 3. karşılaşmasında AEK Larnaca ile oynayacağımız karşılaşmaya saatler kala en merak edilen konu, karşılaşmanın hangi kanalda saat kaçta oynanacağı konusu oldu. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda karşılaşmanın hangi kanalda oynanacağı konusuna değindik.

GRUPTA SON DURUM

Fenerbahçe grubun ilk karşılaşmasında, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde elendiği Dinamo Kiev'i konuk etti. Sert geçen karşılaşmada Fenerbahçe, uzatma dakikalarında bulduğu golle sahadan 2-1 galibiyetle ayrıldı ve grup kaşrılaşmalarına iyi bir başlangıç yaptı.

İkinci karşılaşma ise Fransa'da Rennes ile oynandı. Karşılaşmada üstün oynayan taraf Fenerbahçeydi. Ancak ikinci yarının ilk dakikalarında 3 dakika ara ile kalemizde gördüğümüz iki golle geriye düştük. Kalan dakikalarda üstünlüğünü koruyan sarı lacivertli temsilcimiz, bulduğu iki golle sahadan beraberlikle ayrılmayı bildi. 

Fenerbahçe grupta 1 galibiyet 1 beraberlikle liderliği Rennes ile paylaşıyor.

FENERBAHÇE AEK LARNACA MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe ile AEK Larnaca arasında oynanacak karşılaşma saat 22.00'da başlayacak. Büyük bir heyecana sahne olması beklenen karşılaşma Exxen platform üzerinden canlı şekilde yayınlanacaktır. Platforma üyelik paralı şekilde olmaktadır.

MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe:

Altay,
Serdar,
Gustavo,
Szalai,
Osayi,
Zajc,
İsmail,
Alioski,
Emre,
Batshuayi,
Rossi

AEK Larnaca:

Piric,
Christoforou,
Milicevic,
Tomovic,
Angel,
Mamas,
Pons,
Gyurcso,
Triçkovski,
Altman,
Olnatunji

FİNANS7.COM  | ANKARA

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç