Fenerbahçe'ye Sakatlık Şoku: Crespo'nun Ayağı Kırıldı (Son Durumu Ne , Kaç Hafta-Ay Yok?)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Fenerbahçe'ye Sakatlık Şoku: Crespo'nun Ayağı Kırıldı (Son Durumu Ne , Kaç Hafta-Ay Yok?)

Fenerbahçe'de sakatlık şoku yaşandı. Edinilen son dakika bilgilerine göre Crespo'nun ayağı kırıldı. Peki Crespo kaç ay olmayacak?

Spor 23 Nisan 2022 10:04 0
Fenerbahçe'ye Sakatlık Şoku: Crespo'nun Ayağı Kırıldı (Son Durumu Ne , Kaç Hafta-Ay Yok?)

Son dakika : Fenerbahçe'ye Crespo şoku: Ayağı kırıldı.

Son dönemlerde art arda aldığı galibiyetlerle büyük bir sıçrama yaşayan Fenerbahçe, önceki gün Rize deplasmanına gitti. Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe , sahadan farklı galibiyet ile ayrıldı. Serdar Dursun'un hat trick yaptığı karşılaşmada Fenerbahçe Çaykur Rizespor'u 6-0 ile geçmeyi başardı. Diğer goller ise Rossi, Valencia ve Nazım Sangare'den geldi. Bu galibiyet ile puanını 65'e çıkaran Fenerbahçe , Trabzonspor ile arasındaki puan farkını 8'e düşürdü ve ikinci sırada kalmaya devam etti. 

 

CRESPO DEĞERİNİ KATLADI

Son dönemlerde Fenerbahçe'de performansı önemli derecede artan oyuncular var. Bu oyunculardan en dikkat çekeni Miguel Crespo oldu. Fenerbahçe'ye 1.5 milyon Euro ile gelen Miguel Crespo, değerini kısa sürede katladı. İstikrarlı ve hırslı oyunu ile göz dolduran Crespo, kısa sürede değerini 5 milyon Euro'nun üzerine çıkardı. Edinilen bilgilere göre Fenerbahçe'nin Crespo'yu 10 milyon Euro civarında bir rakama satmayı planladığı öğrenildi.

CRESPO'NUN AYAĞI KIRILDI

Performansı ile adından çokça bahsettiren Crespo'dan kötü bir haber geldi. Dün Çaykur Rizespor karşılaşmasında sakatlanan ve hemen hastaneye kaldırılan Miguel Crespo'nun ayağında kırık tespit edldiği öğrenildi. Portekizli başarılı orta saha oyuncusunun durumu ile ilgili açıklama yapan Fenerbahçe , karşılaşmanın 64'üncü dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan ve hastaneye kaldırılan Crespo'nun sağ ayağında kırık tespit edildiğini duyurdu. 25 yaşındaki başarılı futbolcunun sakatlığı ile ilgili bir açıklama yapan Fenerbahçe "Bugünkü karşılaşmada aldığı darbe sonrası sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan oyuncumuz Miguel Crespo’nun ilk tespitlerde sağ ayak 5. Metatars kemiğinde non deplase kırık tespit edilmiştir. Futbolcumuzun durumu yarın Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde yapılacak kontroller sonrası belli olacaktır" dedi.

 

KAÇ HAFTA OLMAYACAK?

Henüz bu konuda bir açıklama gelmedi. Ancak Crespo'nun sezonu kapatacağı öğrenildi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç