Fenerbahçe'nin Dinamo Kiev'den Sonraki Muhtemel Rakipleri Belli Oldu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Fenerbahçe'nin Dinamo Kiev'den Sonraki Muhtemel Rakipleri Belli Oldu

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakibi belli oldu. Dinamo Kiev'i elersen Sturm Graz ile karşılaşacağız.

Spor 18 Tem 2022 14:07 0
Fenerbahçe'nin Dinamo Kiev'den Sonraki Muhtemel Rakipleri Belli Oldu

Geçen seneyi ikinci sırada kapatarak UEFA Şampiyonlar Ligi'ne ön elemeden katılmaya hak kazanan Fenerbahçe, ilk turda Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımı ile karşı karşıya gelecek. 

20 Temmuz 2022 tarihinde oynanacak karşılaşma , Türkiye saati ile 21.00'da başlayacak. Büyük bir heyecana sahne olması beklenen karşılaşma için geri sayımda son saatlere girilirken bir son dakika açıklaması geldi ve sarı lacivertli ekibin Dinamo Kiev'i elemesinden sonra muhtemel rakibine yer verildi. 

Buna göre UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki iki temsilcimizden biri olan Fenerbahçe'nin üst turdaki muhtemel rakibi Avusturya takımlarındna Sturm Graz olacak. 

STURM GRAZ İLE MAÇLAR 2-3 AĞUSTOS'TA

Dinamo Kiev'i elememiz durumunda rakibimiz olacak Sturm Graz ile 2-3 Ağustos tarihinde İstanbul'da karşı karşıya geleceğiz.

SK Sturm Graz Avusturya Bundesliga'da oynayan Graz, Styria merkezli Avusturyalı futbol kulübüdür. Kulüp 1909'de kurulmuştur ve renkleri siyah beyazdır. 1909 senesinde kurulan takım , ligde istikrarı ile biliniyor.

TEMSİLCİMİZ YENİLİRSE NE OLACAK?

Dinamo Kiev'e elenmemiz durumunda UEFA Avrupa Ligi'nde yuolumuza devam edeceğiz. Bu durumda da UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda mücadele edecek Fenerbahçe Partizan ya da Slovacko ile karşı karşıya gelecek. 

Sizce Fenebrahçe Dinamo Kiev karşılaşmasında kim yener? Aşağıdaki yorum kısmından bu konudaki düşünceleirnizi yazın.

Son dakika haberlerinden haberdar olmak için finans7.com'u takipte kalın ve mobil uygulamamızı indirin.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç