Fenerbahçe'den son dakika transfer haberi: Stefan Savic ile görüşmeler başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Fenerbahçe'den son dakika transfer haberi: Stefan Savic ile görüşmeler başladı

Son dakika transfer haberleri geliyor. Fenerbahçe, defansta aradığını İspanya'da buldu. İşte Savic hakkında son bilgiler.

Spor 19 Ara 2023 0
Fenerbahçe'den son dakika transfer haberi: Stefan Savic ile görüşmeler başladı

Son dakika: Fenerbahçe'den yeni transfer hamlesi.

Ara transfere kısa süre kala Fenerbahçe, sakatlıklar nedeniyle büyük sıkıntı yaşadığı stoper mevkisini güçlendirmek için harekete geçti. Peki Savic kimdir? Daha önce nerelerde oynadı? Kaç yaşında? Nerelidir? Kaç gol attı? Hangi mevkide oynadı?

Önce Serdar Aziz, Şuan Peres, ardından Becao ve Djiku'nun sakatlanmasından sonra defansın göbeğinde oynatacak oyuncusu kalmayan Fenerbahçe, olası böyle bir kötü senaryoda ikinci yarıda sıkıntı yaşamamak için stoper arayışlarına başladı.

Fenerbahçe'nin aradığı isim ise İspanya'da.

Atletico Madrid forması giymekte olan Savic ile görüşmelere başlayan Fenerbahçe, oyuncunun temsilcisi ile İstanbul'da bir araya geldi ve görüşmelerde bulundu.

Konu ile ilgili son dakika açıklaması Yağız Sabuncuoğlu'ndan geldi. X hesabı üzerinden açıklama yapan Sabuncuoğlu, görüşmelerin başladığını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"Fenerbahçe, Atletico Madrid forması giyen Stefan Savić’i stoper adayları arasına ekledi. Oyuncunun temsilcisi Zarko Pelicic İstanbul’a geldi ve görüşmelerde bulundu"

SAVİC KİMDİR, KAÇ YAŞINDA NERELİ?

2015 yılından bu yana Atletico forması giyen Savic, defansın ortasında oynuyor. Bu sene ligde 9, Şampiyonlar Ligi'nde ise 3 olmak üzere toplamda 12 karşılaşmaya çıkan oyuncu, henüz gol atamadı. 32 yaşındaki oyuncu, geçen sene toplamda 29 karşılaşmada forma giydi ve gol kaydedemedi.

Karadağlı olan oyuncu Atletico Madrid takımında 15 numaralı formayı giyiyor.

Transfermarkt verilerine göre Savic'in güncel piyasa değeri 6 milyon Euro seviyesinde.

Sizce Savic Fenerbahçe'de başarılı olur mu? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç