Fenerbahçe'den De Gea Transferi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Fenerbahçe'den De Gea Transferi!

Yeni sezon için Altay Bayındır'ın performansından memnun olmayan Fenerbahçe, bir kaleci transferi yapmak istiyor! İşte haberin detayları...

Spor 17 Ağu 2023 09:25 0
Fenerbahçe'den De Gea Transferi!

Yaz transfer döneminin hareketli takımlarından olan Fenerbahçe'de takviye çalışmaları tam gaz devam ediyor. Performansıyla tartışma konusu olan Altay Bayındır'ın yerine takviye yapmak isteyen sarı-lacivertlier, Dinamo Zagreb forması giyen Dominik Livakovic'in ardından son olarak Manchester United forması giyen David de Gea'yı gündemine aldı. Yönetimin İspanyol file bekçisine yaptığı teklif ortaya çıktı.

Edin Dzeko, Dusan Tadic, Fred, Cengiz Ünder, Sebastian Szymanski, Rodrigo Becao, Ryan Kent, Alexander Djiku, Umut Nayir, Mert Müldür, Bartuğ Elmaz gibi isimleri renklerine bağlayarak kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe, bu kez kale mevkisi için atağa kalkmış durumda.

HEDEF TARTIŞMASIZ BİR KALECİ

Mevcut kadrosunda Altay Bayındır ve İrfan Can Eğribayat'ı bulunduran Sarı-Lacivertliler, bu mevkiye tartışmasız bir ismi getirmek için kolları sıvadı. Kanarya, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'dan ayrılan ünlü kaleci David de Gea için teklif hazırladı.

DAVID DE GEA PLANI...

Suudi ekiplerinin transfer listesinde yer alan 32 yaşındaki İspanyol eldiven ile temasa geçen ve uzun vadeli bir teklif götüren Fenerbahçe, kariyerine Avrupa'da devam etmek isteyen David de Gea için kesenin ağzını da açtı.

3 YILLIK SÖZLEŞME

Takvim'in elde ettiği bilgiye göre; Fenerbahçe, David de Gea'ya 3 yıllık bir sözleşme önerisinde bulundu. Tecrübeli file bekçisine ise yıllık 6 milyon Euro maaş önerisi yapıldı.

DE GEA SÜRE İSTEDİ

Şu anda teklifleri değerlendiren, bonservisi elinde olan ve 4 yıl daha kariyerine devam etmek isteyen David de Gea, Fenerbahçe'den gelen teklifi değerlendirmek için süre istedi. Sarı-Lacivertliler'in ünlü kaleciyle dirsek temasının sürdüğü, kontrata bonusların da eklenme ihtimalinin olduğu belirtildi.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç