Fenerbahçe'de Yeni Hedef Joaquin Correa!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Fenerbahçe'de Yeni Hedef Joaquin Correa!

Yeni sezonun transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'de flaş bir gelişme yaşanıyor! İşte haberin detayları...

Spor 18 Ağu 2023 12:23 0
Fenerbahçe'de Yeni Hedef Joaquin Correa!

Fenerbahçe, transfer faaliyetlerini hız kesmeden sürdürüyor. Fred ve Cengiz Ünder gibi isimleri kadrosuna katarak gücünü artıran Sarı-Lacivertliler, yeni bir yıldız için adımlar atmış durumda.

Teknik Direktör İsmail Kartal’ın, kanat pozisyonunda oynayabilen bir oyuncuya olan talebi üzerine, Fenerbahçe’nin gözü İtalya’ya çevrildi.

Cengiz Ünder transferinin ardından Edin Dzeko ile Roma’da birlikte mücadele eden Bosna Hersekli oyuncunun önerisiyle, İnter’in parlayan yıldızı Joaquin Correa için temaslar başladı. Fenerbahçe Yönetimi, İnter ile görüşmeler gerçekleştirmiş ve oyuncunun şartları hakkında bilgi edinmiş durumda.

29 yaşındaki bu yetenekli oyuncu, forvet arkası ve sol kanatta görev yapabilme kapasitesiyle dikkat çekiyor. Fenerbahçe, Correa’nın transferini tamamlayarak taraftarına yeni bir sürpriz yapmayı amaçlıyor. Arjantin Milli Takımı formasını 19 kez giyen Correa, İnter’de 2022’den bu yana mücadele ediyor ve sözleşmesi 2025 yılında sona erecek. Tecrübeli futbolcunun piyasa değeri 12 milyon Euro seviyesinde bulunuyor.

Serie A’da toplam 175 maçta sahaya çıkan Arjantinli yıldız, bu süre zarfında 34 kez gol sevinci yaşarken, 17 asist yapma başarısı gösterdi. Correa, 2022’de Lazio’dan 27.3 milyon Euro bedelle İnter’e transfer olmuştu. Fenerbahçe’nin bu hamlesi, takımın gücüne güç katma yolundaki kararlılığını bir kez daha gözler önüne seriyor.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç