Fenerbahçe'de Tadic Transferi Bitirdi! Bir Yıldız Daha Geliyor!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Fenerbahçe'de Tadic Transferi Bitirdi! Bir Yıldız Daha Geliyor!

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor! Bu kez transferi Tadic bitiriyor! İşte o yıldız ve detaylar...

Spor 29 Ağu 2023 11:32 0
Fenerbahçe'de Tadic Transferi Bitirdi! Bir Yıldız Daha Geliyor!

Galatasaray’ın yanı sıra prestijli kulüp Fenerbahçe'de de haraketli saatler yaşanıyor. Sarı-lacivert renkli temsilcimiz, Batshuayi'nin olası ayrılığının ardından Jovic'le ilgili stratejik planlamalar yapıyor. Uçağı ise bu kez Ali Koç ya da Dzeko indirmeyecek. Bir dönem 63 milyon euro bonservis ile transfer olan Jovic, Fenerbahçe'yi vatandaşı Tadic'e sordu.

Süper Lig sahnesinde, Galatasaray ile birlikte en iddialı takımlardan biri olan Fenerbahçe'de, transfer ile ilgili haberleri kesintisiz devam ediyor. Kadrosunda global arenada tanınmış futbol yıldızlarını bulunduran Fenerbahçe, her an yeni transferler açıklayabilir.

BATSHUAYİ'NİN AYRILIK İHTİMALİ VAR
Sarı-lacivertli kulvarda sürekli olarak formayı giymeyi hedefleyen, fakat Dzeko'nun olağanüstü gösterisi sonrası genellikle alternatif oyuncu olarak değerlendirilen Michy Batshuayi'nin kulüpten ayrılma olasılığından mırıltılar yükseliyor. Yönetim de Batshuayi'nin ayrılma potansiyeline karşın alternatif senaryolarını masaya yatırdı.

HEMEN JOVİC'E TEKLİF GÖTÜRÜLECEK
Batshuayi'nin takımdan ayrılması senaryosu gerçekleşirse, hızla Sırp gol avcısı Luka Jovic'e bir yaklaşım gerçekleştirilecek. Jovic, transfer spekülasyonlarına yanıt olarak Fenerbahçe formasını taşıyan Tadic ile temasa geçti ve sarı-lacivertli ekibin atmosferini sorguladı. Aldığı yanıt "Kesinlikle gel" şeklindeydi.

63 MİLYON EURO ÖDENMİŞTİ
Jovic, 2019'da Almanya'nın E. Frankfurt takımından futbol titanı Real Madrid'e 63 milyon euro meblâğla katıldı. Bu Sırp yıldız, İspanyol devinde 53 maça çıktı.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç