Fenerbahçe'de ilk ayrılık açıklandı: Bonucci bırakıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Fenerbahçe'de ilk ayrılık açıklandı: Bonucci bırakıyor

Son dakika haberi geldi. Fenerbahçe'de sezonun sonuna gelinmesi ile takımdan ayrılan ilk oyuncu da belli oldu.

Spor 26 Mayıs 2024 0
Fenerbahçe'de ilk ayrılık açıklandı: Bonucci bırakıyor

Son dakika: Fenerbahçe'nin ara transferde aldığı Bonucci futbol hayatın noktalıyor.

Kariyerinde büüyk başarılar olan, Milan Juventus ve İnter formaları giyen, defans denince ilk akla gelen isimlerden olan Leonardo Bonucci'den son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre Bonucci futbolu bırakıyor.

Fenebrahçe'de talihsiz şekilde sona eren ilk yarıda art arda stoperlerin sakatlanması üzerine yedek olarak can simidi mantığı ile transfer edilen Leonardo Bonucci, sarı lacivertli takımda toplamda 7 karşılaşmada forma giydi ve bu karşılaşmalarda 1 de asiste imza attı.

Ara transfer döneminde takıma katılan Bonucci yaptığı son dakika açıklamasında Bonucci, bugün oynanacak İstanbulspor karşılaşması öncesi Can Bartu Tesisleri'ne geldi ve burada antrenman öncesi oyuncuılara veda etti.

37 yaşındaki oyuncu bugün oynanacak İstanbulspor karşılaşması ile aktif gfutbol hayatına son verecek.

Bonucci'ye teşekkür konuşması yapan Mert Hakan Yandaş, "Lider bir adamın nasıl olması gerektiğini ben şahsım adına onda çok kez gördüm. Saha içi ve saha dışında her zaman takımın yanında olduğu için ona çok teşekkür ediyorum. Bizler ve Fenerbahçe taraftarları, o burada bizimle olduğu için çok şanslı, tekrar her şey için teşekkürler" ifadelerini kullanırken Bonucci ise şu ifadelerle takıma veda etti:

"Bu harika ailenin bir parçası olmak benim için bir zevkti. Saha içinde ve saha dışında en iyimi göstermeye çalıştım ama en önemlisi yarın son savaşımızı vereceğiz. Kariyerimi bir kupayla bitirmek istiyorum ve yarın şampiyon olmak için bir şansımız var. Herkese teşekkür ediyorum"

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç