Fenerbahçe Yıldız Golcüyü Transfer Ediyor!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Fenerbahçe Yıldız Golcüyü Transfer Ediyor!

Devre arası transfer döneminde kadrosuna hücumcu transfer etmek isteyen Fenerbahçe, yıldız golcüyü gündemine aldı! İşte haberin detayları...

Spor 18 Ocak 2024 0
Fenerbahçe Yıldız Golcüyü Transfer Ediyor!

Transfer döneminin en hızlı takımlarından biri olan Fenerbahçe, 45 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için çalışmalara başladı. Kanarya, dünya yıldızını kadrosuna katmayı hedefliyor.

11 Ocak'ta başlayan kış transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Fenerbahçe, kadrosuna bir yıldız ismi daha kaymayı hedefliyor. Bonucci ve Krunic'i transfer ederek taraftarlarını heyecanlandıran sarı-lacivertli ekip, bu kez hücum hattını güçlendirmek için çalışmalara başladı.

ÇANAKKALE OLAY - Roberto Firmino öldü mü? Sosyal medyada dolaşan iddiaların  gerçek yüzü!

Bu sezon İsmail Kartal yönetiminde tüm kulvarlarda şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Fenerbahçe, transfer operasyonuna devam ediyor. Hücum hattına üst düzey takviye yapma kararı alan sarı-laciverli ekip, 45 milyon euroluk süper yıldızı transfer etmek için çalışmalara başladı.

Transfer çalışmalarını İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda sürdüren Fenerbahçe, Brezilyalı süper yıldız Roberto Firmino'yu kadrosuna katmak için harekete geçti.

Yaz transfer döneminde İngiliz devi Liverpool'dan ayrılarak Suudi Arabistan ekibi Al Ahli'ye transfer olan Brezilyalı golcüyü kadrosuna katma kararı alan Fenerbahçe, tarihi transfer operasyonu için düğmeye bastı.

Roberto Firmino dahil 4 futbolcu resmen açıklandı- Son Dakika Spor  Haberleri | NTVSpor

Arap ekibinde mutsuz olan yıldız golcünün Avrupa'ya dönme konusunda istekli olduğu ve bu nedenle Fenerbahçe'ye transfer olmaya sıcak baktığı öne sürüldü.

Bu sezon Al Ahli forması altında 19 maçta görev alan yıldız futbolcu, takımına 3 gol 3 asistlik katkı sundu. Firmino'nun temsilciliğini Joshua King ve Attila Szalai'nin temsilciliğini üstlenen şirketin yaptığı, bu durumunda transferin gerçekleşmesi açısından Fenerbahçe'ye avantaj oluşturabileceği iddia edildi.

Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan yıldız futbolcu için bugüne dek 45 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Futbol hayatı boyunca 572 karşılaşmada görev alan yıldız golcü, bu karşılaşmalarda 171 gol 118 asiste imza attı. Transferde kısa süre içerisinde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç