Fenerbahçe Yeni Sol Bekini İtalya'da Buldu!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Fenerbahçe Yeni Sol Bekini İtalya'da Buldu!

Devre arası transfer döneminde kadrosuna sol bek transferi yapmak isteyen Fenerbahçe, aradığı sol beki İtalya'da buldu! İşte transfer detayları...

Spor 20 Ara 2023 0
Fenerbahçe Yeni Sol Bekini İtalya'da Buldu!

11 Ocak'ta başlayacak olan transfer döneminde kadrosunu güçlendirme kararı alan Fenerbahçe, yeni Roberto Carlos'u İtalya'da buldu Kanarya, 39 milyon euroluk savunma oyuncusunu kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Süper Lig'in 16. hafta karşılaşmasında yarın akşam deplasmanda Kayserispor'un konuğu olacak Fenerbahçe, transfer operasyonunda düğmeye bastı. Kanarya, yeni Roberto Carlos'unu İtalya'da buldu. Sarı-lacivertli ekip, 39 milyon euroluk savunma oyuncusunu kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Juventus'ta Alex Sandro'nun koronavirüs testi pozitif çıktı

11 Ocak'ta başlayacak olan kış transfer döneminde kadrosuna yıldız isimleri kazandırmayı amaçlayan Fenerbahçe, gözünü İtalyan devinin yıldızına dikti. Kanarya, dünyaca ünlü savunma oyuncusunu transfer edebilmek için düğmeye bastı.

Fenerbahçe, İtalyan devi Juventus formasını terleten Brezilyalı savunma oyuncusu Alex Sandro'yu kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Juventus ile 30 Haziran 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Sandro'nun İtalyan devinden ayrılmaya sıcak baktığı, Jayden Oosterwolde'yi stoperde düşünen İsmail Kartal'ın da Brezilyalı yıldızın transferine onay verdiği iddia edildi.

2015 yılından bu yana Juventus formasını terleten Brezilyalı savunma oyuncusu, bu sezon yalnızca 5 maçta görev alarak 278 dakika sahada kaldı.

Galatasaray'da hedef Alex Sandro

Güncel piyasa değeri 3 milyon euro olan yıldız futbolcu için bugüne dek toplamda 39 milyon euro bonservis bedeli ödendi. 32 yaşındaki savunma oyuncusunun Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönündeki iddialar 'Fenerbahçe yeni Roberto Carlos'unu İtalya'da buldu' şeklinde yorumlandı.

Kanarya'nın Brezilyalı yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak için kısa süre içerisinde girişimlerini hızlandırması bekleniyor.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç