Fenerbahçe Pauliho'yu Kadrosuna Katıyor!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Fenerbahçe Pauliho'yu Kadrosuna Katıyor!

Sezon sonu transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Fenerbahçe, Paulinho'yu kadrosuna katmaya hazırlanıyor! İşte haberin detayları...

Spor 16 Mayıs 2024 0
Fenerbahçe Pauliho'yu Kadrosuna Katıyor!

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptırmak üzere olan Fenerbahçe, önümüzdeki sezonun çalışmalarına başladı. Sarı-Lacivertliler, Portekizli yıldız Paulinho'yu gündemine aldı.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de şampiyonluğu Galatasaray'a kaptırmak üzere. Bitime 2 hafta kala ezeli rakibinin 6 puan gerisine düşen sarı-lacivertliler, derbiden galibiyet çıkaramaması durumunda Galatasaray'ın şampiyonluğunu izlemek zorunda kalacak. Aziz Yıldırım'ın da adaylığını açıklamasının ardından seçim gündemi de yoğunlaşan Fenerbahçe'de Ali Koç ve yönetimi, yeni sezonun hazırlıklarına şimdiden başladı.

Fenerbahçe'de Michy Batshuayi'nin takımda kalıp kalmayacağı belirsizliğini korurken yeni isimler ortaya atılmaya devam ediyor. Portekiz medyasındaki haberlere göre; Sarı-Lacivertliler, Sporting Lizbon'da forma giyen 31 yaşındaki golcü Paulinho ile ilgileniyor.

2026 yılında Sporting Lizbon ile sözleşmesi sona erecek olan Paulinho, bu sezon çıktığı 30 maçta 14 gol attı ve 5 asiste imza attı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç