Fenerbahçe Olympiakos maçının ne zaman, hangi kanalda oynanacağı belli oldu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Fenerbahçe Olympiakos maçının ne zaman, hangi kanalda oynanacağı belli oldu

Fenerbahçe Olympiakos maçı ne zaman oynanacak? Olympiakos ile daha önce oynanan maçlar kaç kaç bitmişti? İşte son dakika bilgileri.

Spor 15 Mart 2024 0
Fenerbahçe Olympiakos maçının ne zaman, hangi kanalda oynanacağı belli oldu

Fenerbahçe Olympiakos maçının ne zaman, hangi kanalda oynanacağı belli oldu.

UEFA Konferans Ligi çeyrek final eşleşmeleri belli oldu. Avrupa'daki tek temsilcimiz olan Fenerbahçe'nin rakibi de belli oldu. Sarı lacivertli temsilcimiz, son 16 turunda Tel Aviv'i eleyen Yunanistan Ligi temsilcilerinden Olympiakos ile eşleşti. Peki Fenerbahçe Olympiakos maçı ne zaman oynanacak? Fenerbahçe Olympiakos maçı saat kaçta? Hangi kanalda oynanacak?

UEFA Konferans Ligi'nde oranlara göre en güçlü 3. şampiyon adayı olan Fenerbahçe, üst tura çıkması durumunda yarı finalde en güçlü 2 takımdan biri ile eşleşecek.

ASTON VİLLA - LİLLE MAÇININ GALİBİ İLE EŞLEŞECEĞİZ

UEFa Konferans Ligi'nde Fenerbahçe, Olympiakos'u elemesi durumunda Aston Villa ile Lille arasında oynanacak maçın galibi ile eşleşecek.

DAHA ÖNCE DE KARŞILAŞTILAR: 2 MAĞLUBİYET 1 GALİBİYETLE SAHADAN AYRILDIK

İki takım daha önce de karşılaştı. 2021 yılında UEFA Avrupa Ligi grup karşılaşmalarında karşılaşan iki takımdan Olympiakos, iki karşılaşmayı da kazanmıştı. İlk karşılaşma 3-0, diğer karşılaşma ise 1-0 bitmişti.

2014 yılında oynanan karşılaşmada ise Fenerbahçe sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

FENERBAHÇE OLYMPİAKOS MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA OYNANACAK?

Fenerbahçe ile Olympiakos arasında ilk karşılaşma Yunanistan'da oynanacak. Rövanş karşılaşması ise İstanbul'da oynanacak.

İlk maç 11 Nisan tarihinde, rövanş karşılaşması ise 18 Nisan Perşembe tarihinde oynanacak. Karşılaşma Exxen platformunda yayınlanacak.

Sizce Fenerbahçe üst tura çıkar mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak kadın erkek diğer takipçilerimizle bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç