Fenerbahçe maçı sonrası UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi: İyi haber geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Fenerbahçe maçı sonrası UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi: İyi haber geldi

Son dakika haberi: UEFA ülke puanı sıralaması yayınlandı. Güncellenen ülke puanında ülkemize iyi haber geldi.

Spor 8 Mart 2024 0
Fenerbahçe maçı sonrası UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi: İyi haber geldi

Ülke puanımız için güzel haber.

UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi. Güncellenen ülke puanı sıralamasında Fenerbahçe'nin deplasmandan aldığı galibiyet farkı ortaya çıktı.

Dün gece Fenerbahçe için kritik bir karşılaşma vardı. Sarı lacivertli temsilcimiz UEFA Konferans Ligi'nde Belçika'nın son dönemlerdeki flaş takımı Union Saint-Gilloise SG ile karşı karşıya geldi. Belçika Ligi'nde lider olan, kendi evinde Liverpool'u yenen, Frankfurt ile berabere kalan Union Saint-Gilloise SG, dün gece Fenerbahçe karşısında dağıldı.

Sarı lacivertli temsilcimiz, ilk dakikalarda Batshuayi ile bulduğu golle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu şekilde tamamlandı. Karşılaşmanın son dakikalarında ise sahanın en iyilerinden Oosterwolde sahneye çıkt ıve 80 metrelik depar atarak şık bir gole imza attı. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Mert Hakan'ın ortasında el olunca penaltı kazandı kve Tadic, penaltıyı gole çevirerek skoru 3-0'a getirdi.

Tur için büyük avantaj sağlayan Fenerbahçe, 14 Mart tarihinde oynanacak karşılaşmada çok büyük bir sürprizle karşılaşmazsa çeyrek finale çıkacak.

ÜLKE PUANI NE OLDU?

Bu galibiyet oldukça önemliydi. Ülke puanında Belçika bir üstümüzde yer alıyor. Fenebrahçe'nğin yenmesi, bir diğer Belçika temsilcisi Club Brugge'nin ne yenilmesi ile Belçika haftayı puansız kapattı. Fenerbahçe ise ülke puanına 0.5'lik katkı sağladı. Takım puanı ise 2 puan arttı.

Takipçimiz İskoçya'nın ise tek temsilcisi Rangers, Benfica ile berabere kaldı. Rangers'in elenmesi bekleniyor. Bu nedenle bizim için tehdit değil. Haftaya rakiplerimizin turu geçme durumlarında göre ülke sıralamasında 9. sırayı garantileme ihtimalimiz mevcut.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç