Fenerbahçe Livakovic Transferini Bitiriyor!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Fenerbahçe Livakovic Transferini Bitiriyor!

Altay Bayındır'ın performansından memnun olmayan Fenerbahçe, Livakovic transferini bitiriyor! İşte transferin detayları...

Spor 14 Ağu 2023 10:00 0
Fenerbahçe Livakovic Transferini Bitiriyor!

Fenerbahçe'nin, Dominik Livakovic'in transferini resmiyete dökmek üzere olduğu ileri sürüldü. Hırvat kalecinin bu hafta İstanbul'a geleceği iddia edilirken, transferin maliyeti de açıklandı.

Dinamo Zagreb'in kalecisi Dominik Livakovic'i kadrosuna katmak için uzun süredir uğraş veren Fenerbahçe'nin, bu transferde mutlu sona ulaşmak üzere olduğu ileri sürüldü.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; sarı lacivertliler, Hırvat kulübünün Avrupa kupası maçları ve menajerlerin Suudi Arabistan'dan gelen tekliflerle Livakovic'in kafasını karıştırması nedeniyle  transferi bir türlü noktalayamamıştı.


Ancak Fenerbahçe futbolcu ve kulübünü ikna ederek yoğun çabalarının karşılığını almasını bildi.


Yönetim, tecrübeli kaleci için Dinamo Zagreb'e 9 milyon euro (Yaklaşık 265 milyon TL) ödeyecek. Livakovic'le de sezon başına 1.5 milyon Euro'dan 4 yıllık sözleşme imzalanacak.

Hırvat kalecinin bu hafta içerisinde İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçmesi ve resmi mukavele imzalaması bekleniyor.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç